Adapazari'nda 78 Adet Çocuk Parki Hizmete Sunuldu

Adapazari Belediyesi çocuklarin doyasiya eglenebilecegi ve nitelikli zamanlar geçirebilecegi Çocuk Parklarini bir bir hayata geçirmeye devam ediyor. 2019-2020 yillarinda 44, 2021 yilinda 34 Çocuk Parkiyla toplamda 78 adet çocuk parkinin insasi tamamlandi.

Adapazari'nda 78 Adet Çocuk Parki Hizmete Sunuldu
Adapazari’na çocuk dostu unvaninin çok yakistigini ifade eden Adapazari Belediye Baskani Mutlu Isiksu, “Çocuklarimizin mutlulugu bizim için çok önemli. Kendilerine güvenli ve nitelikli oyun sahalari bulan çocuklar yetisme çaglarinda hem fiziki hem de zihinsel gelisimini dogru ve saglikli sekilde tamamliyor. Çagimizin en büyük problemlerinden biri süphesiz çocuklarimizin ekranlara hapsolmasidir. Bizler gerek Çocuk Haklari Sokagi, Çocuk Haklari Bahçesi ve Çocuk Haklari Adasi projeleri, gerekse Çocuk Parklariyla Adapazari’mizda çocuklar hep gülsün, akranlariyla vakit geçirsin istiyoruz” dedi.

Kisa sürede çok sayida Çocuk Parki’ni Adapazari’na kazandirdiklarini vurgulayan Baskan Isiksu, “Adapazari’miza yakisir sekilde birçok noktada Çocuk Parki çalismalarimizi baslattik ve 2019-2020 yillarinda 35 mahallemize 44 adet, 2021 yili içerisinde ise 26 mahallemize 34 adet olmak üzere 66 mahallemizde 78 adet çocuk parkini hemsehrilerimizin hizmetine sunduk. Insallah durmak yok diyoruz ve çocuklarimiz için birbirinden güzel parklar yapmaya devam ediyoruz” ditye konustu.

Kaynak: İHA