Ünlü Isimler Saglikli Yasam Için Turkcell Platinum Park'ta Bulustu

Turkcell Platinum Park’ta düzenlenen ‘Saglikli Yasam ve Spor’ etkinligi ile ünlü isimler bir araya geldi. Ayse Tolga’nin koçlugunda düzenlenen etkinlige aralarinda Ebru Salli, Aslihan Koruyan Sabanci ve Mirela Cerica’nin da oldugu birçok ünlü isim katildi.

Ünlü Isimler Saglikli Yasam Için Turkcell Platinum Park'ta Bulustu


Turkcell Platinum’un dünyasi saglikli yasam ve spor içerikleri ile zenginlesiyor. Bu kapsamda hayata geçen yeni faydalari koçlugunu oyuncu Ayse Tolga’nin üstlendigi saglikli yasam ve spor etkinligi ile tanitildi. Sanat ve cemiyet dünyasindan birçok ünlü ismin bir araya geldigi etkinlige aralarinda Ebru Salli, Aslihan Koruyan Sabanci, Mirela Cerica, Petek Ertüre, Nergis Pekuysal, Dila Bulut ve Nida Bozkurt gibi birçok isim katildi.



Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardimcisi Alper Ergenekon etkinlikte yaptigi konusmada sunlari söyledi: “Turkcell Platinum’a saglikli yasam ve spor ile ilgili çok özel ayricaliklar ve firsatlar ekledik. Yeni ekledigimiz ‘Kazandiran Adimlar’ ve ‘Kazandiran Rotalar’ kurgulari ile müsterilerimizin saglikli yasam aliskanliklarini pekistirmeye katki saglamak istiyoruz. Bizi bu özel günde yalniz birakmayan tüm isimlere tesekkürlerimizi sunuyoruz.”

Ünlü isimler, düzenlenen etkinlik kapsaminda ilk olarak kendileri için özel hazirlanan rotada doga yürüyüsü yaparak temiz havanin keyfini çikardi. Parkurda keyifli bir yürüyüs yapan ünlüler ardindan saglikli yemek atölyesine katilarak birbirinden özel tarifleri ögrenme ve tadim yapma imkanina sahip oldu.
Kaynak: İHA