Taksim'de Polisin Denetledigi Taksiciye Yoldan Geçen Kadindan Küfürlü Tepki

ISTANBUL – Taksim’de huzur uygulamasinda polis ekiplerinin taksicileri denetledigi sirada, seyir halindeki araçtan bir kadin küfürler savurarak taksicilere tepki gösterdi. Yasanan olay üzerine kadin polis ekipleri tarafindan yakalanarak cezai islem uygulanan kadin gözaltina alindi.

Taksim'de Polisin Denetledigi Taksiciye Yoldan Geçen Kadindan Küfürlü Tepki
Istanbul Emniyet Müdürlügü ekipleri aksam saatlerinde Taksim Meydani’nda huzur uygulamasi gerçeklestirdi. Uygulamada polis ekiplerinin taksileri denetledigi sirada bir kadin seyir halindeki aracinin camindan küfür etti. Yasanan olay üzerine polis ekipleri aracin pesinden kosarak trafikte araci durdurup kadini asagiya indirdi.

"Polislere ben niye küfredeyim arkadasim?"

Daha sonra kendini görüntüleyen kameramanlara ve soru soran muhabirlere de hakaret savuran kadin, polislere küfür etmedigini taksicilere küfür ettigini iddia etti. Ismi ögrenilemeyen kadin, "Siz yanlis anladiniz beni. Ben polislere demedim. Polislere ben niye küfredeyim arkadasim salak misin? Taksiciye ettim. Ben bugün 6 saat taksi bekledim. Ben 15 gündür Istanbul’da taksi problemi yasiyorum" dedi.



Kadin polis ekipleri tarafindan götürüldü

O esnada polis ekipleri tarafindan durdurulan taksi soförü ise kendisine hakaret ettigini duydu. Kadin, bir süre taksi soförüyle de tartistiktan sonra gözaltina alinarak polis merkezine götürüldü. Uygulamaya polis helikopteri havadan destek verdi. Durdurulan araçlar, polis ekipleri tarafindan didik didik arandi. Sürücülere ve yolculara da GBT yapildi. Uygulamaya Narkotik Köpegi de katilarak durdurulan araçlari kontrol etti.
Kaynak: İHA