Oto Galericiler Sitesi'nde Korona Virüs Denetimi

Osmaniye’de korona virüsle mücadele kapsaminda Oto Galericiler Sitesi’nde denetim yapildi. Salginla mücadelede asinin önemine dikkat çeken Vali Erdinç Yilmaz galericilere, "Asinizi oldunuz mu?" diye sordu.

Oto Galericiler Sitesi'nde Korona Virüs Denetimi
Saglik Bakanligi tarafindan haftalik olarak güncellenen insidans haritasinda 100 binde 150,94 oranla vaka sayilarinin düsüse geçtigi Osmaniye’de korona virüs denetimleri devam ediyor. Denetimler kapsaminda Vali Erdinç Yilmaz, Belediye Baskan Yardimcisi Mehmet Hulusi Akkus, Il Saglik Müdürü Dr. Hasan Öznavruz ve 112 Acil Çagri Merkezi Müdürü Guddusi Arik, Oto Galericiler Dernegi Baskani Isa Çenet ve Kamyon Galericiler Sitesi Dernek Baskani Kazim Yatmaz ile birlikte Oto Galericiler Sitesi’nde esnafi ziyaret etti. Ziyaretlerinde asinin önemine dikkat çekerek vatandaslara ‘Asinizi oldunuz mu?’ diye soran Vali Yilmaz, denetimlerin ardindan gazetecilere yaptigi açiklamada ögrenci velilerine seslenerek, asilamayi tesvik etmeleri çagrisinda bulundu. Korona virüsle mücadele asinin önemine dikkat çeken Vali Yilmaz, “Denetimlerimizi bugün de sürdürüyoruz. Bugün Oto Galericiler Sitesi’ndeyiz. Korona virüsle mücadelede kurallara uyulmasi hususunda azami gayret göstermek zorundayiz ve asilarimizi yaptirmak zorundayiz. Asilama sürecini tamamlamamis olanlarin bir an önce asilama süreçlerini tamamlamalari

gerekmektedir. Ayrica okullarimizda egitim ögretimin devam edebilmesi için 12 yas ve 12 yas üzeri çocuklarimizin da asilanmasi bu süreçte çok önem arz etmektedir. Burada ögrenci velilerimize çok önemli bir görev düsüyor. Bu asilama sürecini hep birlikte basariyla devam ettirirsek ve hep birlikte tedbirlere uyarsak bu salgindan kurtulmamiz daha kolay olacak. Insallah bu salgindan ilk kurtulan il, ilimiz Osmaniye olsun” diye konustu.

Kaynak: İHA