Merhum Cemal Sahan Vefatinin 3. Yilinda Mezari Basinda Anildi

Kartal Belediyesi’nde Park ve Bahçeler Müdürü olarak görev yaparken 12 Ekim 2018 günü geçirdigi beyin kanamasi sonucu hayatini kaybeden merhum Cemal Sahan vefatinin 3. yildönümünde mezari basinda anildi.

Merhum Cemal Sahan Vefatinin 3. Yilinda Mezari Basinda Anildi


Pendik Yeni Seyhli Mezarligi’nda düzenlenen anma törenine; Kartal Belediye Baskani Gökhan Yüksel’i temsilen Baskan Yardimcilari Ali Apaydin, Cengiz Türkmen ve Adem Uçar, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Ilçe Baskani Efendi Argunsah’in yani sira ailesi, sevenleri ve mesai arkadaslari katildi.



Anma töreninden önce merhum Cemal Sahan’in hayatinin kisa bir özeti okundu. Törende daha sonra Cemal Sahan’in esi Perihan Ispekter Sahan, merhum esinin yaptiklariyla, çaliskanligiyla ve dürüstlügüyle, basariyla anilmasinin bir insan için en güzel duygu oldugunu belirterek, ailece gurur duyduklarini söyledi.

Esinin geride biraktigi çok güzel dostluklari oldugunu ve Cemal Sahan’i anlatan en güzel cümlenin, -samimi ve içten sevmek- oldugunu ifade etti.

Perihan Ispekter Sahan, Kartal Belediye Baskani Gökhan Yüksel ve Kartal Belediyesi çalisanlarina her yil gösterdikleri duyarlilik ve vefakarlik için tesekkür etti.

Kartal Belediyesi Baskan Yardimcisi Ali Apaydin, mesai arkadasi merhum Cemal Sahan ile yasadigi anilardan ve Sahan’in kisiliginden bahsetti. Apaydin, Cemal Sahan’in içi sevgi dolu harika bir insan oldugunu belirterek onu tanimaktan dolayi büyük mutluluk duydugunu söyledi.

Cemal Sahan’in ismiyle ve karakteriyle yasayan, sevecen bir insan oldugunu belirten Apaydin, onu özlemle andigini söyledi.

Kartal Spor’da birlikte görev yaptiklarini ifade ederek, kendisini rahmetle andigini belirtti.



Törende daha sonra emekli müezzin Vedat Özbas tarafindan dualar okudu ve anma törenine katilan herkese lokum ikram edildi.
Kaynak: İHA