Kigili Kis Koleksiyonunu Minimalizm, Dijital Desenler Ve Sürdürülebilirlik Domine Ediyor

Kigili’nin kis koleksiyonunda örme ceketler, trikolar, yelekler, parkalar, kürklü paltolar, ekose yün ceketler dikkati çekiyor.

Türkiye’deki erkek giyim markalarindan Kigili'nin hazirladigi kis koleksiyonu, erkek modasi trendlerinde minimalizm, dijital desenler ve sürdürülebilirlikle öne çikiyor.

Markadan yapilan açiklamaya göre, Kigili, kis koleksiyonunda erkekleri çagdas ürünleriyle bulusturuyor. Çevreye duyarli ve sürdürülebilir üretim anlayisinin da hakim oldugu, "Fash-Luxe", "Monomolist" ve "New Normal" temalariyla sekillenen koleksiyon hem günlük hayatta hem de is hayatinda tarzlarini yansitmak isteyen erkeklere birbirinden farkli seçenekler sunuyor.

Sürdürülebilir anlayisin hakim oldugu koleksiyon, geri dönüstürülmüs ipliklerle üretilen gömlekler, örme grubu atiklarindan dolgu elyafli montlar, dogal liflerin kullanildigi pantolon ve yüzde 100 dogal boyar maddelerle renklenen yeni sezon ürünlerle sekilleniyor.

Tek veya iki zit renk ya da belirgin desenlerden olusan monokrom tarzinin inceliklerinin ele alindigi sezonda "Monomalist" detaylar koleksiyonda kendine fazlaca yer ediniyor. Pantolon, ceket, kazak, palto, astarsiz örme ceket, örme gömlek, ipli pantolonlarda siklikla kullanilan siyah, beyaz ve kirmizi renkler öne çikiyor.

Geometrik desenler kis sezonunda koleksiyona hareket kazandirirken, minimalizme nihai bir bakis ile daha temiz daha keskin çizgiler ile lüks bir spor seçenegi sunan yeni sezon, spor kesim pantolonlar, rahat fitler, örme kumas pantolonlar sunuyor.

“Bilinçli Çekirdege Geçis” mottosuyla kis sezonuna izlerini yansitan "Fash-Luxe" ile erkek giyim modasinin temel tonlari haki, bordo, kiremit, petrol ve hardal renklerinin yansitildigi kruvaze yelek, ceket, pantolon, gömlek ve hirkalar erkeklerin vazgeçilmezi arasinda ilk siralarda yer aliyor.

Koruyucu teknolojiler, tarihsel etkiler ve dijital dokunuslarla üretilen tasarimlarin ön plana çiktigi "New Normal" temasinda antik tarzlar dijital gelecekle harmanlaniyor. Dogal ve nostaljik trendlerin, doygun sicak tonlarla tanimlandigi temada, klasik kullanisli nötr renkler ve sakin pastel tonlari ile geleneksel ve modern birlesimli bir zariflik yakalaniyor.

Dayanikli, uzun ömürlü kumaslar ve kiyafetlerin islevselligi eslestiriliyor. Hava kosullarina uyumlu ve kolay temizlenebilir, desenli çorap, yünlü ve desenli kasketler de koleksiyondaki yerini aliyor.

Kigili’nin kis koleksiyonunda örme ceketler, trikolar, yelekler, parkalar, kürklü paltolar, ekose yün ceketler dikkati çekiyor. Dolgulu spor yelek ve montlariyla da öne çikan Kigili kis koleksiyonu, atki ve sapka gibi detaylariyla da soguk kis günleri için hazir bulunuyor.
Kaynak: AA