Kentin Ünlü Güzellik Merkezi Önünde Ortaklarin Tekme Tokat Kavgasi

Kocaeli’nde kuaför ve güzellik merkezi isleten 2 kisi, is yerlerinin önünde tekme tokat kavga etti. Is yerindeki tabelasindan isminin silindigini görünce neye ugradigini sasiran Halil Yilmazkart, ortagini evrakta sahtecilik yaptigi iddiasiyla suçladi.

Kentin Ünlü Güzellik Merkezi Önünde Ortaklarin Tekme Tokat Kavgasi
Kocaeli’nin taninan kuaförlerinden Halil Yilmazkart, yaklasik 1 yil önce dükkanlarini satarak, Murat Çerkes ile birlikte kuaför ve güzellik merkezi açti. Bir süre çalismalarini sürdüren ikili, daha sonra anlasmazlik yasadi. Yaklasik 3 hafta önce is yerine gelen Yilmazkart, tabelada yazan "Halil Yilmazkart" isminin kapatildigini gördü. Isminin tabeladan silindigini görünce neye ugradigini sasiran Yilmazkart, sebebinin ögrenmek için içeri girdi. Yilmazkart ve babasi Ismet Yilmazkart, iddiaya göre merkezin ortagi Murat Çerkes ve çalisan 10 kisi tarafindan darp edildi.

Elindeki evraklarla birlikte polis merkezine giden Yilmaz, ortagindan ve olaya karisanlardan sikayetçi oldu. 3 haftadir is yerine giremeyen, çalisamayan Yilmazkart, Murat Çerkes hakkinda bazi iddialarda bulundu.

"Sok oldum"

Güzellik merkezi ve kuaför olarak isletilen plazanin, sahsina ait oldugunu söyleyen Yilmazkart, "Hiçbir sekilde baska bir kisinin evraklarinin geçerlilik dahilinde degildir. Bunu istediginiz kurumlardan tarafindan onaylatip, arastirabilirsiniz. Olay günü her sabah oldugu gibi ailemle birlikte is yerime gelmistim. Sabah saat 09.30 siralariydi. Salonuma girmeden önce tabelanin üzerindeki ismimin siyah film ile kapatildigini gördüm. Bunun vermis oldugu sok ile içeri girdigimde, içerideki 10 kisi tarafindan gasp ve darp edildim. Babam ve ben birlikte darp edildik, hem de merkezimizin önünde. Suanda hala içeride sahtekarlik dönüyor. Arkamda görmüs oldugunuz binada evrakta sahtecilik yapildi" dedi.

Merkezde kendisinin ise aldigi hiçbir personelin çalismadigini vurgulayan Yilmazkart, "Benim 50’ye yakin personelim vardi, suanda hiçbiri yok" dedi.



Kavga ani kamerada

Ortaklarin tekme tokat kavgasi ise kameralara an be an yansidi. Görüntülerde grubun, bir birlerine yumruklarla saldirdigi görülüyor. Kavgaya sahit olanlar bir taraftan ayirmaya çalisirken, diger tarafta çiglik sesleri duyuluyor. Is yerindeki gerginlik sürerken, polis ekipleri ikinci bir kavganin yasanmamasi için nöbet tutuyor.
Kaynak: İHA