Kaymakam Demirer'den Sanayi Odasi Baskani Yoldas'a Ziyaret

Mus’un Malazgirt Kaymakami Yigit Yasar Demirer, Malazgirt Tarim Makineleri Ihtisas Sanayi Sitesi ( TARMISS) Baskani Abdullah Yoldas’i ziyaret etti.

Kaymakam Demirer'den Sanayi Odasi Baskani Yoldas'a Ziyaret
TARMISS Baskani Abdullah Yoldas’i is yerinde ziyaret eden Kaymakam Demirer, TARMISS sitesinin faaliyetleri hakkinda bilgi aldi. Kaymakam Yigit Yasar Demirer’in ziyaretinden oldukça mutluluk duydugunu belirten Baskan Abdullah Yoldas, organize sanayisinde üretilen tarim aletlerinin ilçe ve bölge için önemli oldugunu söyledi.

Organize sitesi olarak Malazgirt’te tarim sanayisin gelismesine büyük katkilar sagladiklarini dile getiren Baskan Yoldas, “ TARMISS olarak Malazgirt ilçemizde ürettigimiz tarim makineleri ile birçok ülke ve bölge il ve ilçelerine tarim aleti üretip satiyoruz. Bu da hem ilçemize hem de ülkemiz ekonomisine büyük katki sagliyoruz. Kaymakamimiza TARMISS sanayi sitemizin çalismalari hakkinda bilgiler verdik. Kaymakamimizin ziyaretleri de bizleri ziyadesiyle mutlu etmistir. Malazgirt’in sanayisinin gelismesi için bizlere verdikleri desteklerden dolayi kendisine çok tesekkür ediyoruz. Bizlere yaptigi bu anlamli ziyaretten ötürü yönetimim, üyelerim ve sahsim adina sükranlarimi sunuyorum” dedi.

Malazgirt Kaymakami Yigit Yasar Demirer ise Malazgirt tarim aletleri üretiminde önemli bir bölge haline geldigini söyledi.

Organize sanayisinde üretilen tarim aletlerinin birçok ülke ve bölge illerine yollandigini ifade eden Demirer, Baskan Abdullah Yoldas’in çalismalarini takdirle karsiladiklarini kaydetti.

Kaynak: İHA