'Hakaretlere Dayanamadim Ve Torunlarimi Da Eziyetten Kurtarmak Için Öldürmeye Karar Verdim'

Kirgiz gelinini testere ile parçalara ayiran kayinpeder adliyeye sevk edildi Tekirdag’in Çerkezköy ilçesinde Kirgizistan uyruklu gelinini biçakla öldürdükten sonra demir testere ile parçalara ayiran zanli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Cani Kayinpederin ifadesinde ise, "Bende artik bana yapilan hakaretlere dayanamadim ve torunlarimi da eziyetten kurtarmak için öldürmeye karar verdim" dedigi ortaya çikti.

'Hakaretlere Dayanamadim Ve Torunlarimi Da Eziyetten Kurtarmak Için Öldürmeye Karar Verdim'


Tekirdag’in Çerkezköy ilçesi Istasyon Mahallesi Ortanca Sokak üzerinde bir evde Kirgizistan uyruklu gelinini biçakla öldürdükten sonra demir testere ile parçalara ayiran ve sonrasinda çöp torbasina doldurarak park halindeki aracinin bagajina dolduran kayinpeder gözaltina alindi. Emniyetteki islemleri tamamlanan kayinpeder Fehmi A. genis güvenlik önlemleri altinda adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çikarilan zanli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

PARÇALARA AYIRDI

Edinilen bilgilere göre 65 yasindaki Fehmi A. oglu evde olmadigi sirada 2 çocuk annesi gelini Ayat A. ile tartisma yasadi. Tartismanin kavgaya dönüsmesinin ardindan Fehmi A. eline aldigi biçakla gelini Ayat A.’yi biçakladi. Gelinini evdeki demir testere ile parçalara ayirdiktan sonra kol, bacak ve basini çöp posetine dolduran Fehmi A. cesedin bir kismini evde çöp kovasina bir kismini da araba bagajina koydu. Çiglik sesleri üzerine ihbar alan polis ekipleri olay yerine geldi. Fehmi A. suçunu itiraf ederek polis ekiplerine teslim oldu. Gözaltina alinan Fehmi A., adliyeye çikarilmasinin ardindan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan ölen Ayat A.’nin cesedi, savci ve polisin incelemesinin ardindan otopsi için Istanbul Adli Tip Kurumu’na gönderildi. Ayat A., defnedilmesi için ülkesine gönderilecek.

Fehmi A. ifadesinde, gelinin kendisine kötü davrandigini ile sürerek, “Olay günü esim ve torunum ile oglumu servise birakmaya gittik. Ayat ve diger torunum evde kaldi. Bir süre sonra geldik. Esim ve torumum disarida kaldi. Ben ise eve çiktim. Ayat kapiyi açti ve diger torunumu uyutmak için odasina gitti. Bende üzerimi degistirdim. Bir süre sonra torunumun agladigini duydum. Odaya gittim ve ‘Sende hiç vicdan yok mu. Neden aglatiyorsun’ dedim. O da ‘benim çocugum ne istersem yaparim’ diyerek bana bagirdi ve hakaretler etti. Ardindan odadan çikti ve banyoya girdi. Bende artik bana yapilan hakaretlere dayanamadim ve torunlarimi da eziyetten kurtarmak için öldürmeye karar verdim. Mutfaktan aldigim ekmek biçagi ile biçakladim. Hareketsiz kalinca öldügünü anladim. Önce polisi arayip olayi anlatmak istedim. Ancak cesedi yok edersem kurtulabilirim diye düsündüm. Evdeki takim çantasindan demir testereyi alarak iki ayagini diz kapagindan ve kolunu kestim. Ardindan banyoda çöp posetine ardindan da çöp kovasina koydum. Üzerimi degistirdikten sonra da kesilen uzuvlari çöp torbasi ile arabanin bagajina indirdim. Eve geldikten sonra vücudunun diger parçalarini posete koymaya çalistim. Bu sirada esim geldi ve olayi ögrendi. Karsi komsuya giderek yardim istedi ve gelen polis beni gözaltina aldi. Esim gelmeseydi götürüp bir yere atacaktim. Çok pismanim” diye itirafta bulundugu ögrenildi.

(Hüseyin Gökçeli/IHA)
Kaynak: İHA