Goodyear, Premium Lastik Pazarindaki Konumunu Saglamlastirdi

Goodyear Tüketici Lastikleri Direktörü Ertan San: 'Toplam pazarda ve premium lastik pazarinda rakiplerimizden hizli büyüdük'.

Goodyear Tüketici Lastikleri Direktörü Ertan San, "Toplam pazarda ve premium lastik pazarinda rakiplerimizden hizli büyüdük. Premium lastik pazarindaki konumumuzu saglamlastirdik." ifadelerini kullandi.

Goodyear'dan yapilan açiklamada görüslerine yer verilen San, Goodyear olarak 2021’e oldukça hizli basladiklarini ve hizli devam ettiklerini belirterek, ilk 6 ayda pazarin üzerinde büyüme saglayarak pazardaki konumlarini saglamlastirdiklarini vurguladi.

Goodyear’in tüm stratejilerinin odaginda tüketicilerin yer aldigini aktaran San, su degerlendirmelerde bulundu:

"Eagle Sport 4 Seasons kis aylarini daha iliman sartlarda geçiren ancak hava sicakligi zaman zaman 7 derece altina düsen bölgeler için gelistirildi. Deseni ve tasarimi itibariyla 4 mevsim lastik ürün anlayisina yeni bir dokunus yaptik, ürün gamimizi hem gelistirdik hem de 4 mevsim lastigine çekingen bakan birçok kullanici ve bayi için yeni bir alternatif olusturduk. Bu ürünümüzün 4 mevsim lastikleri segmentinde pazar payi kazanmamizda büyük katkisi oldu.

Bir diger ürünümüz ise EfficientGrip Cargo 2. Bu ürünle kopma yolunma dayanimini yüzde 40’a yakin artirarak, yepyeni bir ürün ortaya çikardik. Yine bu ürünümüzün segmentinde sektörde ilk kez lastik sigortasi uygulamasini baslattik. Bu da pazardaki hizli ivmemize katkida bulundu. Toplam pazarda ve premium lastik pazarinda rakiplerimizden hizli büyüdük. Premium lastik pazarindaki konumumuzu saglamlastirdik.”
Kaynak: AA