Feci Kazada Hayatini Kaybeden Kadinin Cenazesi Ailesine Teslim Edildi

Gaziantep’in Karkamis ilçesinde hafif ticari araç ile traktörün çarpistigi kazada hayatini kaybeden kadinin cenazesi defnedilmek üzere ailesine teslim edildi. Kazada yaralanan traktör sürücüsünün durumunun ise ciddiyetini korudugu ögrenildi.

Feci Kazada Hayatini Kaybeden Kadinin Cenazesi Ailesine Teslim Edildi
Kaza, dün ögle saatlerinden sonra Gaziantep’in Karkamis ilçesine bagli Soylu mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Karkamis’tan Nizip istikametine seyir halinde olan 45 MC 9193 plakali Volkswagen marka hafif ticari araç ile tali yoldan çikan traktör çarpisti. Çarpmanin etkisiyle traktör ikiye bölündü, sürücü yola firladi. Hafif ticari araçta bulunan sürücü Ümit Düstü, esi Seda Düstü ve annesi Lütfiye Can ile traktör sürücüsü Murhaf Elsilo yaralandi. Yaralilara ilk müdahaleyi çevredeki vatandaslar yapti. Ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Saglik ekipleri ilk müdahalesinin ardindan yaralilar hastaneye kaldirildi.

Agir yaralandi, hastanede hayatini kaybetti

Yaralilardan durumu agir olan hafif ticari araçtaki Lütfiye Can, kaldirildigi hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Feci kazada hayatini kaybeden Lütfiye Can’in cansiz bedeni, Gaziantep Adli Tip Kurumu’nda yapilan islemlerinin ardindan defnedilmek üzere yakinlarina teslim edildi. Cenazenin Izmir’de defnedilecegi ögrenildi. Meydana gelen kazada yaralanan traktör sürücüsünün durumunun ciddiyetini korudugu, diger yaralilarin ise durumunun iyi oldugu ögrenildi.

Olayla ilgili baslatilan incelemenin ise sürdügü belirtildi.
Kaynak: İHA