'Biz Degisirsek Iklim Degismez'' Etkinligi

Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi tarafindan hazirlanan ‘’Biz degisirsek iklim degismez’’ etkinligi kapsaminda bin gönüllü gençle Firat havzasina atilan atiklar toplanarak geri dönüsüme kazandirilacak.

'Biz Degisirsek Iklim Degismez'' Etkinligi
Çevresel atiklarin geri dönüsüme kazandirilmasi ve çevrenin temiz bir sekilde gelecek nesillere birakilmasi için çalismalarini sürdüren Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi Firat Havzasinda “Biz degisirsek iklim degismez’’ etkinligi düzenleyecek. Çevre temizligi ve atiklarin dogaya atilmamasi için farkindalik olusturulmasi hedeflenen etkinlige yaklasik bin gönüllü genç katilacak. 17 Ekim Pazar günü saat 13.00’da Bozova Çatak Firat havzasinda gerçeklesecek olan etkinlikte gençler çevreye atilan atiklari toplayarak geri dönüsüme kazandiracak. Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi bünyesinde kurulan su alti dalis ekibi de Firat Nehrine dalarak diplerdeki atiklari çikaracak.

Toplanan malzemelerden geri dönüsüm için uygun olanlari geri dönüsüme kazandirilarak nehirde yasayan canlilarin da yasam alanlari temizlenmis olacak.
Kaynak: İHA