Baskan Sözen, Yabanci Ögretmenlerle Bir Araya Geldi

Manavgat Sule-Muzaffer Büyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ögretmenleri ve Erasmus Projesi kapsaminda Portekiz, Sirbistan ve Litvanya’dan Türkiye’ye gelen yabanci ögretmenler, Manavgat Belediye Baskani Sükrü Sözen’i makaminda ziyaret etti.

Baskan Sözen, Yabanci Ögretmenlerle Bir Araya Geldi
Baskan Sükrü Sözen, büyük bir nezaketle yabanci egitimcileri kapida karsilayarak sohbet etti. Ziyarette, Erasmus projesi kapsaminda mesleki egitim, sivil toplum ve yerel yönetimler arasindaki is birligi konulari ele alindi. Manavgat Belediyesi olarak, egitime ve egitimcilere gereken tüm destekleri sonuna kadar verdiklerini belirten Manavgat Belediye Baskani Sükrü Sözen, ziyaretten memnuniyet duyduklarini belirtti.

Baskan Sükrü Sözen, “ Erasmus projesi kapsaminda ülkemize gelerek egitimcilerimizle birlikte ortak çalismalar yapan ögretmenlerimizle güzel bir sohbet gerçeklestirdik. Isbirligi ile yapilan çalismalar ve projelerin her zaman kentin ve egitimin gelismesine katki saglayacagina inaniyoruz. Ziyaretlerinden dolayi tüm egitimcilerimize tesekkür ediyor, çalismalarinda basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA