Baskan Serifogullari Açiklamasi 'Yillarin Problemiydi Çözüme Kavusturduk'

Elazig Belediye Baskani Sahin Serifogullari, sehir genelinde yapimi devam eden belediye çalismalarini yerinde görmek üzere inceleme gezisinde bulundu.

Baskan Serifogullari Açiklamasi 'Yillarin Problemiydi Çözüme Kavusturduk'
Baskan Serifogullari, belediye ekiplerinin yürüttügü çalismalar neticesinde Ulukent Mahallesi’nden baslayip Salibaba Mahallesi’ne kadar devam eden ve Ulukent, Dogukent, Sanayi, Salibaba ve Kirklar mahalleleri olmak üzere bes mahalleyi kapsayan ‘Kanal boyu çevre düzenleme ve park yapim isi’ çalismalarini inceledi. Alanda gerçeklestirilen yesillendirme ve agaç dikim çalismalarini kontrol eden Baskan Serifogullari, vatandaslar tarafindan uzun yillar problem olarak gösterilen kanal boyu ve çevresinin yepyeni bir görünüme büründürüldügünü ve sehrin dogu mahallelerine önemli bir prestij kazandiracagini kaydetti.



“Yil sonunda hizmete sunulacak”

Mahalle sakinleri basta olmak üzere vatandaslar tarafindan begeni toplayan yeni yesil alanin bu yilin sonunda hizmete sunulacagini kaydeden Baskan Serifogullari, “Uzun yillar probleme neden olan ve sehrimizin vizyonuna yakismayan kanali kapatma islemlerinin ardindan toplamda 67 bin 136 metrekarelik bir alanda gerçeklestirdigimiz iki seritli yol, çevre düzenleme ve park yapim çalismalarimiz devam ediyor. Bir yandan dekoratif aydinlatma çalismalariyla estetik bir görünüm kazandiracagimiz alanda bir yandan da bisiklet ve yürüyüs yollari, oturma alanlari, çocuk oyun gruplari, basketbol ve futbol sahalari, kondisyon istasyonu, EPDM kauçuk zemin serim çalismalari ve otopark yapim islemlerimiz devam ediyor. Vatandaslarin aileleri ve çocuklariyla birlikte nefes alabilecekleri yeni yasam alanimizi, bu yilin sonunda tamamlayarak hizmete sunmayi hedefliyoruz. Her seyin en iyisini hak eden hemserilerime yapmis oldugumuz yeni yasam alaninin simdiden hayirli olmasini temenni ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA