Baskan Özlü, Aziz Yildirim'i Agirladi

Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, Fenerbahçe Spor Kulübünün 20 yil baskanligini yapan, çocuklugu Düzce’de geçen Aziz Yildirim’i agirladi. Düzce’deki Dr. Faruk Özlü ile birlikte gezen ve yatirimlar hakkinda bilgi alan Yildirim, Baskan Özlü’ye kente yaptigi çalismalardan dolayi tesekkür etti.

Baskan Özlü, Aziz Yildirim'i Agirladi
Fenerbahçe Spor Kulübünün eski baskanlarindan Aziz Yildirim, Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü’nün davetlisi olarak Düzce’ye geldi. Çocuklugu Düzce’de geçen ve kente yaptigi desteklerle Düzceliler tarafindan sevilen Aziz Yildirim, Baskan Özlü’yü ziyaret etti. Baskan Özlü’nün talebi üzerine belediye meclisinin de onayi ile yeni açilan bir bulvara adinin verilmesinden dolayi tesekkür eden Yildirim, spor kampüsü çalismalarinin ve Spor Akademisi ile amatör sporcularin yetistirilmesine ön ayak olunmasini önemsedigini kaydetti.

Aziz Yildirim, Baskan Özlü’nün spor tesisleri açisindan vizyoner ve spora bakis açisinin da takdire sayan oldugunu kaydederek “Düzce benim için özel bir sehir. Burada büyüdüm ve burada spora basladim. Düzce’nin spor ile anilmasi bizleri mutlu eder. Ayrica adimin bir bulvara verilmesi de beni ayrica gururlandirdi” dedi.



"Her zaman yanimizda"

Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü ise Fenerbahçe Spor Kulübü eski baskani Aziz Yildirim’in Düzce’ye ve Düzce’nin spor camiasina kattigi degerin önemli olduguna dikkat çekerek, “Fenerbahçe Spor Kulübünün efsane baskanlarindan Aziz Yildirim’in ziyaretinden büyük memnuniyet duydum. Kendisi ihtiyaç duydugumuz her anda Düzce’nin yaninda. Kendisinin döneminde hizmete giren Fenerbahçe Topuk Yaylasi tesisleri de Düzce’mizin tanitimi açisindan çok önemli. Kendisine Düzce’mize yaptigi yatirimlar ve verdigi önemden dolayi tesekkür ediyoruz" dedi.



"Spor ile gelecege yatirim yapiyoruz"

Düzce’de spor yatirimlarinin devam ettigini de kaydeden baskan Özlü; "Düzce’mizi spor sehri haline getirmek için çalisiyoruz. Ilimizdeki çocuk ve gençleri spora yönlendirmek için paydas kurumlarla Spor Akademisini kurduk. Binlerce çocugumuz spor yapmaya basladi.

Böylelikle alt yapimizi da güçlendiriyoruz. Diger yandan Siralik bölgemizi spor kampüsü haline getiriyoruz. 10 bin kisilik stadyum yapiyoruz. Su anda yedek stat yapiliyor, tenis kortlari, basketbol ve voleybol sahalari yapilacak. Düzce’mizin adi spor alanlarindan daha çok duyulacak. Spor ile gelecege yatirim yapiyoruz” diye konustu.

Mutfak Sanatlari Merkezini gezerek bilgiler alan Fenerbahçe eski baskani Azizi Yildirim kendi adina açilan bulvari ziyaret etti.
Kaynak: İHA