Baskan Memduh Büyükkiliç, KASKI Yöneticileriyle Bir Araya Geldi

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Memduh Büyükkiliç, Su ve Kanalizasyon Idaresi (KASKI) Genel Müdürü Özgür Özdemir ve üst düzey yöneticileri ile degerlendirme toplantisi yapti.

Belediyeden yapilan açiklamaya göre, 2022 yilinda yapilacak yatirimlarin ele alindigi toplantiya Büyükkiliç'in yani sira KASKI Genel Müdürü Özgür Özdemir, genel müdür yardimcilari, daire baskanlari ve yönetim kurulu üyeleri katildi.

Büyükkiliç baskanliginda gerçeklestirilen toplantida, KASKI Genel Müdürlügü tarafindan 2022 yilinda yapilacak yatirimlar masaya yatirildi.

Büyükkiliç, burada yaptigi konusmada, "Allah'a sükürler olsun sehrimizin altyapi baglaminda ciddi manada sorunu yok. Ancak zaman zaman yeni yerlesme bölgelerinde ya da yenilenmesi gereken bölgelerde yapacagimiz yatirimlar konusunda planlamamiz, degerlendirmelerimiz söz konusu." ifadelerini kullandi.

Altyapi kuruluslarinin uyum içerisinde çalisma yürütmesinin önemine dikkat çeken Büyükkiliç, sözlerini sunlari kaydetti:

"Gerek genel müdürümüze, genel müdür yardimcilarimiza, daire baskanlarimiza ve her kademedeki KASKI çalisanlarimiza sehrimizin ruhuna uygun, güvenilir anlayis içerisinde yaptiklari çalismalardan dolayi tesekkür ediyorum. Insallah büyüksehirlerin konforunu yasatan, büyüksehirlerin sikintilarini bize yasatmayan böylesi güzel ekibimize saglikli, hayirli, uzun ömürler diliyor, bizleri seven, güvenen hemsehrilerimize layik olma yolunda da gayret gösterecegimizi buradan paylasmak istiyorum. Altyapi kuruluslarinin uyum içerisinde çalisma yapiyor olmasi çok önemli."

Kaynak: AA