Balikesir'de Maske Ve Mesafe Denetimleri Artti

Saglik Bakanliginin salginin Türkiye’de en çok yükseldigi iller arasinda gösterdigi Balikesir’de ekipler sahada yaptiklari uyarilarla salginla mücadele tedbirlerine uyma noktasinda esnaf ve vatandaslara hassasiyet göstermeleri gerektigini hatirlatiyor.

Balikesir'de Maske Ve Mesafe Denetimleri Artti
Havalarin sogumaya baslamasiyla birlikte vaka sayilarinda artis yasanmasi dolayisiyla tedbirlere iliskin uyari ve hatirlatmalar sürdürülüyor. Ekipler sahada yaptiklari uyarilarla salginla mücadele tedbirlerine uyma noktasinda esnaf ve vatandaslara hassasiyet göstermeleri gerektigini hatirlatiyor.

Balikesir’de polis, jandarma, zabita ve saglik ekipleri vatandaslari ve esnafi maske, mesafe ve hijyen konularinda uyarmaya basladi.

Balikesir Valisi Hasan Sildak sosyal medya hesaplarindan konuyla ilgili paylasimda bulunarak tedbirlere uymada özen gösterilmesi gerektigini belirtti.

Salginin kontrol altina alinmasi için asilamanin en önemli husus oldugunu her firsatta ifade eden Sildak, bugünkü paylasiminda yine asi hatirlatmasi yapti. Balikesir’de vaka sayilarinin tekrar yükselmemesi için birlik çagrisi yapan Sildak paylasiminda, "Denetim ekiplerimizle Ilimizin her noktasinda vatandaslarimizi salgin hastalik konusunda kapsamli olarak uyariyoruz. Tedbirlere gereken özeni gösterelim! Eksik asilarimizi mutlaka tamamlayalim! Balikesir’de salginin tekrar yükselmesine hep birlikte engel olalim..." ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA