Anadolu Üniversitesi Mediko Sosyal Merkezi'nde 'Covid-19 Asi Birimi' Olusturuldu

Anadolu Üniversitesi’nde, asi olmak isteyen ögrenciler için Mediko Sosyal Merkezi’nde “Covid-19 Asi Birimi” olusturuldu.

Anadolu Üniversitesi Mediko Sosyal Merkezi'nde 'Covid-19 Asi Birimi' Olusturuldu
Eskisehir Il Saglik Müdürlügü ile gerçeklestirilen isbirligiyle kurulan birimde Covid-19 hastaligina karsi yayilma hizinin azaltilmasi, egitim-ögretimin güvenli ve saglikli bir sekilde sürekliliginin saglanmasi amaçlaniyor. Egitim-ögretimin saglikli bir sekilde yürütülmesi için asinin önemine dikkat çeken Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal asi olamayan ögrencileri Mediko Sosyal Saglik Merkezi’ne beklediklerini belirterek sunlari söyledi:

“Asi yaptirma imkâni bulamayanlar için Covid-19 Asi Merkezi olusturduk. Anadolu Üniversitesi ögrencileri sira beklemeden kolay ve rahat sekilde asilarini burada olabilirler. Ögrencilerimiz disinda asi olmaya firsati olmayan akademik ve idari personelimizde bu birimden faydalanabilirler. Pandemi süreci bizler için zorlu geçti ve ögrencilerimizden uzun bir süre uzak kaldik. Yüz yüze egitime saglikla devam etmek için ögrencilerimizi asi olmaya davet ediyoruz. Bu süreci saglikla ve güvenle atlatmak bizim elimizde.”

Anadolu Üniversitesi ögrencileri ile akademik ve idari personeli mesai saatleri içerisinde Mediko Sosyal Merkezi’nde kurulan Covid-19 Asi Birimi’nde asilarini olabilecekler.
Kaynak: İHA