AK Parti'den 'Mahalle Bizim, Gençlik Bizim' Bulusmasi

AK Parti Adiyaman Il Gençlik Kollari tarafindan baslatilan “Mahalle Bizim, Gençlik Bizim” bulusmasinda gençler konustu.

AK Parti'den 'Mahalle Bizim, Gençlik Bizim' Bulusmasi
AK Parti Il Baskan Mehmet Dagtekin, Belediye Baskani Süleyman Kilinç, Il Baslan Yardimcisi Emrah Bulucu, Merkez Ilçe Baskani Mustafa Alkayis, Merkez Ilçe Baskan Yardimcisi Ziya Basaran ve Gençlik Kollari Baskani Mevlüt Kustepe, gençlerle bir araya gelerek istisare ve degerlendirme toplantisi gerçeklestirdi.

Adiyaman Gençlik Kollari Baskani Mevlüt Kustepe baskanliginda gerçeklestirilen toplantida saha çalismalari, siyaset ve sosyal sorumluluk projeleri üzerine fikir alisverisleri yapildi. Toplantida bir konusma yapan AK Parti Adiyaman Il Baskani Mehmet Dagtekin, “Gençlerimiz oldugu sürece önümüzde birakiniz seçimi, asilmayacak hiçbir dag, çözülmeyecek hiçbir sorun, verilmeyecek hiçbir mücadele görmüyorum. Öncelikle gençlerimize sunu vurgulamak istiyorum; hiç kimsenin sizin hayallerinizi karartmasina, ufkunuzu daraltmasina, vizyonunuzu köreltmesine izin vermeyin. Ne kadar özgür düsünürseniz kendinize o kadar parlak bir gelecek kurma iradesine sahip olursunuz. Ne kadar bilinçli hareket ederseniz kendinizi o derece saglam bir temelin üzerinde bulursunuz. AK Parti Gençlik Kollari bünyesinde bir dava suuruyla çalisan gençlerimizin, bu suuru ve aidiyet duygusuyla hareket edeceginden zerre süphem yoktur. Ben sizden gençliginizden vazgeçmenizi degil, tam tersine gençlik atesinizi kendiniz, aileniz, ülkeniz ve milletiniz için sürekli harlamanizi, sürekli canli tutmanizi istirham ediyorum. Sizin heyecaniniz, sizin enerjiniz, sizin sevkiniz, sizin umutlariniz bizim en büyük güç kaynagimiz olacaginiz bilmenizi istiyorum” dedi.

Adiyaman Belediye Baskani Süleyman Kilinç ise, gençligin önemine isaret ederek, “Milli ve manevi degerlerinden kopmayan, davasina simsiki sarilan bir gençlikle durmak yok yola devam diyoruz. Gelecegimizi sekillendirecek gençlerimizin degerlerimize sahip çiktigini görmek bizlerin umudunu daha da arttirmaktadir” dedi.

Gençlik Kollari Baskani Mevlüt Kustepe ise bu program vesilesiyle yüzlerce gençle bulustuklarini ifade ederek, “Bu anlamda, sosyal, siyasi, genel ve yerel gündemle ilgili fikir alis verisinde bulunuyoruz. Bulusmalarimizda gençlerimiz siyasi büyüklerimizle bir araya gelerek onlarin siyasi tecrübelerinden istifade etmek, onlari tanima, fikir beyan etme, sikintilarini dile getirme firsati yakaliyoruz. Suana kadar bu verimli toplantilar dolayisiyla çok güzel geri dönüsler almaya basladik. Liderimiz Recep Tayyip Erdogan’in çizdigi yolda ‘Mahalle Bizim Gençlik Bizim’ sloganiyla yarinlarin varisleri olacak genlerimizin her daim yaninda olacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA