Kuruluş Osman'da ikinci sezon fragmanı yayınlandı!

Heyecanla beklenen dizinin 2. sezon tanıtımı ATV ekranlarında yayınlandı. Fragman daha şimdiden çok konuşulacağa benziyor.

Kuruluş Osman'da ikinci sezon fragmanı yayınlandı!
Kuruluş Osman'da ikinci sezon fragmanı yayınlandı!
Yayınlandığı günden bu yana milyonlarca kişi tarafından heyecanla beklenen Kuruluş Osman dizisinin 2. sezonu için geri sayım başladı. Bozdağ Film'in sosyal medya hesabından bugün yapılan açıklamada 'Beklenen an geldi! Kuruluş Osman yeni sezon tanıtımı bu akşam ATV Ana Haber ve sosyal medya hesaplarımızda!' açıklaması yapıldı ve fragman ATV Ana Haber'de yayınlandı. İzleyiciler şimdi yeni sezon fragmanını izlemek istiyor. İşte Kuruluş Osman'ın yeni sezon fragmanı

KURULUŞ OSMAN 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kuruluş Osman 2. sezonun ne zaman başlayacağı henüz belli olmadı. Bozdağ Film'in sosyal medya yapılan açıklamada 'Beklenen an geldi! Kuruluş Osman yeni sezon tanıtımı bu akşam ATV Ana Haber ve sosyal medya hesaplarımızda!' denildi.

9 TRANSFER BOMBASI

Kuruluş Osman'a şu ana kadar Cüneyt Arkın, Erkan Avcı, Seçkin Özdemir, Kanbolat Görkem Arslan, Ahmet Yenilmez, Emin Gürsoy, Umut Karadağ, Bahtiyar Engin ve Seray Kaya katıldı.

DELİ YÜREK'TEN TANIDIĞIMIZ İKİ USTA İSİM KURULUŞ OSMAN'DA

Bozdağ Film'den yapılan son açıklamaya göre, Deli Yürek'ten tanıdığımız iki usta isim Ahmet Yenilmez ve Emin Gürsoy'un kadroya dahil olduğu duyuruldu.

İKİNCİ SEZON AFİŞİ BÜYÜK YANKI UYANDIRDI

Kuruluş Osman'ın ikinci sezon afişi, sosyal medyada kısa sürede on binlerce yorum ve beğeni alarak en çok konuşulan konulardan biri haline geldi.

Osman Bey rolüyle milyonların gönlüne taht kuran yıldız oyuncu Burak Özçivit'in yeni imajıyla ilk kez görücüye çıktığı afişte, Türk kültürünün güçlü simgelerinin yer alması dikkat çekti. Özçivit'in kısalan saçları ve sakalıyla birlikte değişen imajı, oyuncunun Türkiye ve dünyadaki hayranları tarafından beğeniyle karşılanırken, yeni sezona dair beklentiyi de artırdı.

İlk sezonun finalinde Kulucahisar Kalesi'ni fetheden Osman Bey'in yeni hedefleri de dizinin hayranları arasında merak konusu oldu. Seyirciden büyük ilgi gören ve reyting rekorları kıran ilk sezonunun ardından ikinci sezon çekimlerine tüm hızıyla devam eden 'Kuruluş Osman', kadrosuna katılan yeni oyuncularla da adından söz ettiriyor.

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ'a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği 'Kuruluş Osman', yeni sezonda da atv ekranlarında çarşamba akşamına damgasını vurmaya devam edecek.

SEÇKİN ÖZDEMİR, KURULUŞ OSMAN KADROSUNA KATILDI

İkinci sezon bölümleriyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Kuruluş Osman, bombaları art arda patlatmaya devam ediyor. Son olarak ünlü oyuncu Seçkin Özdemir'in de Kuruluş Osman'ın kadrosuna katıldığı açıklandı. Özdemir, dizide sürpriz bir karaktere hayat verecek.

İKİ SÜRPRİZ İSİM DAHA

Cüneyt Arkın'ın ikinci sezon sürprizi olarak yapıma katılacağı haberlerinin ardından iki sürpriz daha geldi. Poyraz Karayel dizisindeki Sefer karakteriyle hafızalara kazınan Kanbolat Görkem Arslan kadroya dahil oldu.

Çukur ve sonrasında Şampiyon dizilerinde yer alan Erkan Avcı da Kuruluş Osman yeni sezon kadrosuna dahil oldu.

CÜNEYT ARKIN KURULUŞ OSMAN'A KATILIYOR

İkinci sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren 'Kuruluş Osman'ın kadrosuna efsanevi oyuncu Cüneyt Arkın katılıyor. Cüneyt Arkın'ın Aksaçlıların reisini canlandıracağı iddia ediliyor.

Dizinin yapımcılığının yanı sıra, proje tasarım ve senaryosunu da üstlenen Mehmet Bozdağ, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla efsanevi aktörün 'Kuruluş Osman' kadrosuna katıldığını 'Niye çok seviliyor? Niye herkesin kahramanı? Çünkü gönlüyle konuşuyor. Gönlüyle bakıyor. Bu güzel gönülle yeni sezonu ve karakterini konuştuk. Hoş geldin Cüneyt Arkın' sözleriyle açıkladı.

Efsanevi oyuncu Cüneyt Arkın'ın 'Kuruluş Osman'ın yeni sezonunda hangi karakteri canlandıracağı ise merak konusu oldu.