Kılıçdaroğlu'nun deste komedisi yeni bir boyut kazandı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı Haber Global canlı yayınında Candaş Tolga Işık'ın gündeme ilişkin sorularını cevapladı. Komik koronavirüs tedbirini hala savunan Kılıçdaroğlu, 'Ben her elde demedim, her oyunda yeni deste açın' dedi.

Kılıçdaroğlu'nun deste komedisi yeni bir boyut kazandı!
Kılıçdaroğlu'nun deste komedisi yeni bir boyut kazandı!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Haber Global'de katıldığı programda gündeme dair soruları yanıtladı. Programda kahvehanelerde yaptığı komik öneri ile ilgili de konuşan Kılıçdaroğlu, 'Ben her el demedim, her oyunda yeni deste açın dedim' ifadelerini kullandı. 

Kılıçdaroğlu'nun zaten komik olan önerisine daha da komik şekilde açıklama getirmesi sosyal medyanın diline düştü. 

NE OLMUŞTU?

Daha önce Kovir-19 ile mücadeleye ilişkin olarak kimsenin aklına gelmemişçesine "Bulaşmayı önle, bulaşırsa tedavi et. Çözüm bu kadar basit " diyen ve günlerce sosyal medyanın diline düşen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün de normalleşme sürecine ilişkin yaptığı önerilerle "Yok artık" dedirtmişti.

"HER OYUNDA YENİ DESTE AÇILSIN! 

Kılıçdaroğlu "Kahvehaneler açık oyun oynamak yasak. Halbuki her oyunda yeni deste açın çözüm bu kadar basit. Kimsenin aklına gelmiyor mu bu?" dedi. İzleyenlerin şaka olmadığını anladığı görüntüler duyanları hayretler içerisinde bırakmıştı.

HERKES KILIÇDAROĞLU İÇİN SEFERBER OLDU

Sosyal medyada birçok kullanıcı Kılıçdaroğlu'na destelerin elden ele gezeceğini, her oyunda deste açmanın kahvehane başına günlük 300-400 deste yapacağını bunun da ortalama 4 bin TL yapacağını anlatmaya çalışmıştı.