Antalya İkliminde Ev Temizliği İle Covid-19’dan Korunma Yolları

Bilindiği gibi Antalya’nın yaz mevsimi diğer şehirlere göre çok sıcak ve nemli geçiyor. Kimine göre bu durum covid-19 virüsünün bulaşıcılığını azaltırken kime göre de çoğaltıyor. Korona virüsünden korunma sadece kişisel temizlikle değil, ofis veya ev temizliği de virüsten korunmak için son derece önem arz ediyor.

Antalya İkliminde Ev Temizliği İle Covid-19’dan Korunma Yolları
Covid-19 virüsüyle savaştığımız şu günlerde, temizliğin ve hijyenin önemi bir kez daha anlaşılıyor. Peki ya evinizde ve ofisinizde profesyonel temizlik olmasını istemez misiniz? Böylece virüsle daha etkin bir şekilde korunmuş ve savaşmış olursunuz.

Birçok kişi ne kadar titiz olursa olsun ev temizliğini yeteri kadar yapamayabilir. Ya bilgisi yetmez, ya da elinde tam anlamıyla temizlik yapacak kimyasal ya da malzeme yoktur. Aslında temizlik malzemesi satın alacağınız miktara profesyonel temizlik hizmeti sağlayacağınızı biliyor musunuz?

Virüse Karşı Antibakteriyel ve Hijyenik Ev Temizliği Uygulayın

Özellikle fiziksel mesafenin önemli olduğu bu günlerde, birçoğumuz evde kalmak zorunda. Halı ve koltuk temizliğini korona salgını sürecinde atlamayın. Halı diplerinde virüs, bakteri ya da mikrop bırakmayın.

Duvar, tavan ve mobilya yüzeylerinizi özenle temizleyin. Ayrıca zemin kaplama malzemesi ne olursa olsun, özel kimyasallar yardımıyla hijyenik temizlik sağlayın.

Hain Virüse Karşı Önleminizi Alın!

Pandemi bir süreçtir. Tıpkı geçmişteki virüs salgınlarında olduğu gibi bir zamandan sonra, her şey eski haline dönmeye başlayacak. Türk halkı olarak da bu günleri ilerleyen zamanlarda bir anı olarak, gelecek nesillere anlatacağız.

Ancak işimiz henüz bitmedi. Tam bir tedavi bulunana kadar en azından elimizden geleni toplum olarak yapmamız gerekiyor. Toplum olarak da bizlerde üzerimize düşeni sonuna kadar yapmaya hazırız. Bu düşünceyle kaliteden ve malzemeden ödün vermeden, virüsle savaşmak için elinizden ne geliyorsa, yapmaya devam edin. Kısa ama yoğun geçen günlerden sonra, temizlik ve hijyen adına daha iyi neler yapabiliriz diye araştırdık.

Otelde Kalırken Hijyene Önem Verin!

Artık normalle süreci yavaş yavaş bugünlerde başladı. Ancak yine de dikkatli olmamız gerekiyor. Virüs tehlikesinden korunabilmek adına insan sirkülasyonunun çok olduğu pansiyon, otel gibi alanlarda daha detaylı ve günlük temizlik yapmak gerekiyor. Sezonun açılması ile birlikte otel sahiplerinin de müşterilerinin sağlıklarını korumaları adına, kesinlikle profesyonel temizlik hizmeti almaları gerekiyor.

Oteller geniş ve ortak kullanım alanlara sahip oldukları için özel temizleme makineleriyle hizmet vermeliler. Günlük olarak temizlik ve dezenfektan işlemleri yapılmalıdır. Otelin çeşitli bölgelerine müşterilen için ayrılmış dezenfektan noktaları bulunmalıdır.

Otel odalarının temizliğine dikkat edin. Ayrıca; restoran, konferans salonu ve personel alanı gibi insanların toplu bir şekilde bir araya geldiği alanların detaylı temizliğinin sağlandığından emin olun.

Haftada Bir Mutlaka Profesyonel Temizlik Hizmeti Alın!

Nasıl mı? Eğer Antalya ilinde yaşıyorsanız, Marina Temizlik Firmasının yaptığı çalışmalardan mutlaka haberdarsınızdır. Uzun yıllar Antalya ilinde yaşayanlara profesyonel temizlik hizmeti sağlayan bir temizlik firması var. Özellikle ev ve ofis temizliğinde uzman bir ekip. Tabi ki diğer temizlik alanlarında da başarılı hizmetler vermeye devam ediyorlar. Eğer Antalya temizlik şirketi arıyorsanız bu konuda tavsiye edeceğimiz tek temizlik firması; Marina Temizlik olacaktır. Covid-19 salgın sürecinde özel dezenfektan ve antibakteriyel temizlik hizmeti veriyorlar.

Koronavirüs sürecinde haftada bir profesyonel temizlik hizmeti almanızı öneriyoruz. Profesyonel temizlik kapsamında detaylı çalışmalar gerçekleştiren şirketleri seçin. Böylece acaba evimin temizliğinde eksik bir yer kaldı mı diye düşünmek zorunda kalmıyorsunuz.

Sağlığınıza zarar vermeyen kimyasalları kullandıklarından emin olun. Böylece bir yandan nitelikli temizlik yaparken, bir yandan da sağlığınızı korumuş olursunuz.
Elle yapılan temizlik her ne kadar fayda sağlasa da, makine ile yapılan temizliğin yerini asla tutmaz. Özellikli teknolojik makinelerle yapılan ev temizliği, daha hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirilebilir.

Pandemi günlerinde yorulmanıza ve temizlik malzemelerine bir dünya para harcamanıza gerek yok. Siz yalnızca arkanıza yaslanın ve nitelikli temizliğin keyfini çıkarın.

Özellikle Ofisler Profesyonel Temizlik Şirketleri Hizmetinden Yararlanmalı

Bazı ofislerde hem yemek hem de temizlik için personel istihdam edilir. İnsan gücü nispetinde istihdam edilen personelin yapabilecekleri sınırlıdır. Özellikle temizlik konusunda.
Ofis ortamlarında insan sirkülasyonu fazla olduğu için hem çok çabuk kirlenir, hem de milyonlarca bakteri ve mikrobun barınması için ideal bir ortam haline gelir. Bu yüzden günlük olarak ofis temizliğinin özellikle detaylı olarak yapılması gerekir.

İçinde bulunduğumuz şu salgın günlerinde, günlük olarak yapılacak profesyonel ofis temizliği, ofis ortamında çalışanların sağlığını korumada son derece önemlidir.

Temizliğe Gücünüz Yok mu? Bir Temizlik Şirketi Bulun

Çalışmak zorunda ve temizliğe zaman ayıramıyor olabilirsiniz. Bu yüzden tüm Antalya genelinde profesyonel temizlik hizmeti sağlayan bir temizlik şirketinden yardım alabilirsiniz. Siz sadece pandemi süresince kendinizi olabildiğince koruyun ve temizlik işlerini Antalya temizlik firmasına bırakın. Size tavsiye edeceğimiz temizlik firması; https://marinatemizlik.com