Yılmaz Erdoğan’dan Ersin hamlesi!

TV8 kanalının patronu Acun Ilıcalı, Ersin Korkut ile ilgili aldığı son kararı açıkladı. Geçtiğimiz gün yaptığı canlı yayında 'Survivor'da yarışan Ersin’i ölen köpeği hakkında bilgilendireceğini söyleyen Ilıcalı, Yılmaz Erdoğan’ın konuya el atmasıyla bundan vazgeçti.

Yılmaz Erdoğan’dan Ersin hamlesi!
'Survivor 2020’de ünlüler takımında yarışan Ersin Korkut, yarışmanın en büyük sürprizi oldu.

Ancak performansı günden güne yükselen Ersin'in çok sevdiği köpeği Mes geçtiğimiz aylarda ölmüştü.

ERSİN'E KİMSE SÖYLEMEMİŞTİ
Survivor’da sık sık köpeğinden bahseden ve her fırsatta Mes'i çok özlediğini söyleyen Korkut'a kötü haberi kimse verememişti.

Hatta Ersin'in ağabeyi bile iletişim oyununda konuyla ilgili gerçeği söyleyememiş, "Mes iyi, Mesut onunla ilgileniyor" demişti.

Bu konu için Ersin’in ailesinden talep geldiğini söyleyen Acun Ilıcalı, salı günü yarışmacıya kötü haberi vereceğini şu sözlerle açıklamıştı:

“Ersin’in ailesi iletişim oyunlarında yalan söylemek zorunda kaldıkları için Mes'in öldüğünü söylememizi istiyorlar. Ama nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum. Köpeğinin öldüğünü Ersin’e söylemeliyiz.”

YILMAZ ERDOĞAN DEVREYE GİRDİ
Ancak bu açıklamanın ardından usta komedyen Yılmaz Erdoğan devreye girdi. 'Survivor Panorama' programına Dominik'ten bağlanan Acun Ilıcalı, Ersin'e köpeğinin öldüğünü söylemekten vazgeçtiğini duyurdu.

Yılmaz Erdoğan'ın kendisini aradığını söyleyen Ilıcalı, yaşadıkları durumu şöyle anlattı:

"Sevgili Yılmaz Erdoğan aradı beni. Ersin için ne kadar önemli olduğunu biliyorsunuz tabi. Yılmaz Erdoğan, 'İkilemdeyiz. Söylersek adamı orada kaybedebiliriz’ dedi. 'Sen ne diyorsun?' diye bana sordu, ‘Siz ne derseniz o’ dedim. Çünkü hiç karşılaşmadığımız bir durum."

"Şuan için erteledik, konseyde köpeğinin öldüğünü söylemedik Ersin'e. Ailesinde tam bir mutabakat olması lazım. Bana ailesi 'söyle' dedi ama Yılmaz Erdoğan da Ersin için ne kadar değerli biliyorsunuz, o da 'söyle' derse o zaman açıklarım. Ben söylemeye çok da meyilli değilim açıkçası ama herkes hem fikir olursa söylerim."