Osman Gökçek'ten TOBB'a eleştiri!

Osman Gökçek, hükümeti istifaya davet eden TOBB Başkanı Danışmanı Ekrem Kerem Oktay'ı ve TOBB'u eleştirdi.

Osman Gökçek'ten TOBB'a eleştiri!
Osman Gökçek'ten TOBB'a eleştiri!
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'ndan önce CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da 7 yıl danışmalığını yapan TOBB Başkanı Baş Danışmanı Ekrem Kerem Oktay, tüm dünyadan övgü alan koronavirüs başarısıyla dalga geçen skandal twitlere imza attı.

Haddini bilmeyen başdanışman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı da çirkin sözlerle eleştirdi.

Hisarcıklıoğlu konuyla ilgili sessizliğini korurken Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, hem baş danışmanı hem de TOBB'u eleştirdi.

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun danışmanını göndermesi gerektiğini belirten Gökçek şunları söyledi;

'DANIŞMANLIKTAN GÖNDERMENİZ GEREKİYOR'

Türkiye'nin en büyük sivil örgütünün bir danışmanı, çok yüksek miktarda maaş aldığı söyleniyor. Sabahtan akşama kadar hükümetin aleyhine yazı yazıyor. Buna burdan bir finansman sağlanıyor. Bunun sebebi nedir? Tabi ki Sayın Hisarcıklıoğlu'nun yanında CHP'li olacak İYİ Partili'de. Orası bir sivil toplum örgütü. Amam bu konuda partizanlık yapan 7/24 yanınızda çalışan bir kişi, bu şekilde konuşmasından dolayı bence onu danışmanlıktan göndermeniz gerekiyor. Eğer göndermiyorsanız o zaman bu işin altında başka şeyler aramamız gerektiğini düşünüyorum. 

'NİYE YANINIZA ALIYORSUNUZ'

Her istediğinizi yaptırdığınız bir hükümet var. Gidiyorsunuz taleplerinizi yerine getiriyorsunuz. Ticaret Bakanlığı her konuda size yardımcı oluyor. Bunları aleni olarak yapan sabahtan akşama kadar hükümete hakaret eden bir kişiyi niye danışman olarak yanınıza alıyorsunuz. 

'ESNAFTAN ALDIKLARINI FAİZLE ESNAFA SATIYORLAR'

1 milyar kadar TOBB'un kasasında para var. Şimdi esnafa tekrar dağıtacağız diyorlar. Niye faiz alıyorsunuz esnaftan? Zaten esnaf verdi size bu parayı.  Esnafın size verdiği parayı tekrar esnafa faizla satıyorsunuz. bunların olmaması lazım.

Osman Gökçek'ten TOBB'a eleştiri!Cevap ver Rıfat Hisarcıklıoğlu!