Ayşenur Arslan fena çuvalladı!

Halk TV Medya Mahallesi programında Ayşenur Arslan bu kez de kısa çalışma ödeneği ile ilgili sözleriyle gündeme oturdu. Ayşenur Arslan kısa çalışma ödeneğinin kısıtlı sayıda kişiye ödendiğini ileri sürerken, konuğu Miyase İlknur'un "biz de alıyoruz" sözleri üzerine adeta şok geçirdi.

Ayşenur Arslan fena çuvalladı!
Ayşenur Arslan fena çuvalladı!
Ayşenur Arslan Halk TV'de kısa çalışma ödeneğinin kısıtlı sayıda kişiye ödendiğini ve henüz başvuranların yüzde 5'ine ulaştığını iddia ederken bir anda konuğu Miyase İlknur'un sözleriyle şaşkına döndü.

Program konuğu Cumhuriyet Gazetesi Yayın Kurulu Üyesi Miyase İlknur, Ayşenur Arslan'ı kendi programında yalanladı ve kısa çalışma ödeneğinden herkesin faydalanabilidiğini, hatta Cumhuriyet gazetesinin de çalışanları için kısa çalışma ödeneği aldığını belirtti.

İlknur'un sözleri üzerine Ayşenur Arslan, "kısa mı çalışıyorsunuz ki kısa çalışma ödeneği alıyorsunuz?" diye sorunca, İlknur ise "yoo, tam çalışıyoruz ama orası teknik meseleler. Siz de kurum olarak kısa çalışma ödeneğine başvurabilirsiniz" diye cevap verdi.