Aksaray Valisi Aydoğdu Ve Belediye Başkanı Dinçer'den Yeni Yıl Mesajı

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu ve Belediye Başkanı Evren Dinçer, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Aydoğdu, mesajında, insanların hatırlamak istemeyeceği, mümkün olsa hafızalarından sileceği, sevdiklerini kaybettiği, maddi ve manevi güçlükler yaşanılan 2020 yılını geride bıraktıklarını belirtti.

Yardımlaşmayı, dostluğu, birlik ve beraberliğin gücünü, paylaşmayı, fedakarlığı, vefayı, sabrı öğrendikleri bir yılın geride kaldığını vurgulayan Aydoğdu, şunları kaydetti:

"Hayat varsa umut vardır. Gayretimiz, çabamız bu yönde olacak. Ötekileştirmeden, sevgiyle, saygıyla, her bir kardeşimize eşit yakınlıkta. Bu anlayışla başta kamu kurum ve kuruluşlarımız olmak üzere, toplumun tüm kesimleri ile hiçbir ayrım yapmadan, herkesin mutlu olacağı bir şehir için gece gündüz çalışacağız. Değerli hemşerilerimizin şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da bizi yalnız bırakmayacağına yürekten inanıyoruz. Bu vesile ile yeni yılımız sağlık, sevgi ve huzur yılı olsun."

Belediye Başkanı Dinçer ise 2020 yılında Aksaray'ın geleceğini inşa etmek için pek çok çalışma ve projeye öncülük ettiklerine dikkati çekti.

2021 yılında daha kararlı, emin adımlarla şehre yakışan yeni işler yapmayı hedeflediklerini aktaran Dinçer, "Yeni yılın ülkemiz başta olmak üzere şehrimize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum. 2021 yılına yepyeni umutlarla girmenin heyecanını yaşıyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren ilk günkü heyecanımızla şehrimizin geleceğini inşa etmek için gece gündüz demeden çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. 2021 yılında da şehrimizde birçok yeni hizmetleri hayata geçirerek projelerle dolu bir yıl hedefliyoruz. 2021 yılında hizmet çıtamızı yükseltip şehrimizin daha ileriye götürmenin gayreti içerisinde olacağız. Seçimden önce vaat ettiğimiz projelerimizi ve yeni hizmetlerimizi bir bir hayata geçirmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA