AK Parti Eskişehir İl Başkanı Çalışkan Ve Odunpazarı İlçe Başkanı Acar'dan Yeni Yıl Mesajı

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan ve Odunpazarı İlçe Başkanı Ali Acar, yeni yıl dolayısıyla birer mesaj yayımladı.

Çalışkan, mesajında şu ifadeleri kullandı:

"2020 yılında insanlık olarak zor bir sınavdan geçtik. Ülkemiz bu süreçleri etkin ve etkili bir yöntemle atlatacak güce sahipti ve aldığı tedbir ve kararlarla salgınla baş etme konusunda tüm dünyaya örnek oldu. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde bu zor zamanlarda yardımlaşmanın ve sosyal devlet olmanın gereğini gelecek odaklı bir vizyonla gerçekleştirdik. Her yeni yıl, yeni ve büyük Türkiye'nin inşasında üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yaparak bir tuğla daha koymamıza vesile olacaktır. Bundan önceki yıllarda olduğu gibi bundan sonra da, ülkemiz ve milletimiz adına hizmet anlayışımızın gereğini yerine getirerek, Türkiye'mizin gelişimi ve kalkınması yolunda gayret ve kararlılıkla çalışacağız."

Acar da dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 pandemisi sebebiyle sosyal hayata mesafeli şekilde geride bırakılan bir yılın ardından 2021'in hep birlikte başta sağlık olmak üzere huzurla, afiyetle ve muhabbetle geçmesi dileğinde bulundu.​​​​​​​

Kaynak: AA