CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun taksi ısrarı akıllara işin içinde peşkeş mi var iddialarını getirmişti. Melih Gökçek, konuyla ilgili kendisine gelen çok önemli istihbaratı paylaştı.
CHP'li İBB'nin faydasız başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, İstanbul'un 6 bin taksiye ihtiyacı var sözleri tartışma yarattı. İşin içinde bir peşkeş olup olmadığı kamuoyunda konuşulur hale gelmişti. Bugün yapılan UKOME toplantısında İmamoğlu'nun 6 bin taksi teklifi reddedildi.
İSTANBUL'UN TAKSİYE İHTİYACI VAR SÖZÜ LAF-I GÜZAF!
Melih Gökçek de kendisine gelen çok önemli istihbaratı sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Gökçek, yaptığı paylaşımda, 'Bana gelen istihbarat. HDP,CHP ve İYİ Partililere 6 bin taksi sözü verilmiş. İstanbul'un taksiye ihtiyacı var sözü laf-ı güzaf. Geçmiş olsun taksici kardeşlerim. Size çok iş düşüyor. Direksiyon Ekrem'i müşteriye iyi anlatın.' ifadelerini kullandı.