Yahyalı Kaymakamı Ve Belediye Başkanından Sağlık Çalışanlarına Destek Ziyareti

Yahyalı Kaymakamı Yunus Emre Altıner ile Belediye Başkanı Esat Öztürk, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve pandemi nedeniyle sahada görev yapan filyasyon ekiplerini ziyaret etti.

Yahyalı Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, İlçe Sağlık Müdürü Yusuf Doğan'ı makamında ziyaret eden Altıner ve Öztürk, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınındaki son durum ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alıp, sağlık çalışanlarına başarı dileklerini iletti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Altıner, sağlık çalışanlarına teşekkür ederek, sağlık çalışanlarının elinden geldiğince gayret ettiğini ve olağanüstü bir mücadele verdiklerini belirtti.

Vatandaşların kurallara uyarak sağlık çalışlarına yardımcı olmaları gerektiğini vurgulayan Altıner, şunları kaydetti.

"Biz de insanlarımızdan istirham ediyoruz, lütfen dikkatli olun. Dikkat etmediğiniz her husus, bu insanlara iş yükü olarak geri dönüyor. Her insan bir kişilik çalışır. Ama bu arkadaşlarımız 2-3 kişilik çalışıyor. Herkes maskesi takmak, mesafeli durmak ve hijyenine dikkat etmek zorunda. Karantinaya alınanlar karantina kurallarına uymak zorundalar. Ekiplerin işlerini kolaylaştırmak zorundalar. Biz özveriyle çalışan bu insanlara çok teşekkür ediyoruz. Kurallara hassasiyetle uyan insanlara teşekkür ediyoruz. Herkesi kurallara uymaya davet ediyoruz. "

Başkan Esat Öztürk de sağlık çalışanlarına hem maddi hem de manevi destek vermeye çalıştıklarını belirterek, "Bugün sağlık çalışanlarımıza manevi anlamda destek olmak için filyasyon ekiplerimizi ziyaret ettik. Rabbim onlara kolaylıklar versin. Moral ve motivasyon açısından onların yanındayız. Hem madden hem de manen onların destekçisiyiz. Araçlarımızla, personellerimizle onlara destek veriyoruz. Onlara şiddet göstermek yerine yanlarında olmalı, işlerini kolaylaştırmalıyız. Bizim her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA