'Kooperatifçilik Otobüsü' Edirne'ye Geliyor

Edirne Ticaret Müdürü Mahmut Altun, Ticaret Bakanlığınca yürütülen Kooperatifçilik Tanıtım ve Geliştirme Projesi kapsamında "Kooperatifçilik Otobüsü"nün Edirne'ye geleceğini bildirdi.

Altun, yaptığı yazılı açıklamada, "Kooperatifçilik Otobüsü"nün 19-21 ekim tarihlerinde Edirne'de olacağını ve ziyaretçilerine kooperatifçiliği anlatacağını belirtti.

Kooperatifçilik sektörünün ileri seviyelere taşınması amacıyla çalışmaların yapıldığını aktaran Altun, "Toplumdaki kooperatifçilik imajını olumlu yönde güçlendirmek ve dünyadaki kooperatifçilik alanındaki gelişmeleri yakından takip ederek bu alandaki yenilikleri ülkemizin ekonomik ve sosyal yapısına uygun olarak topluma kazandırmak gibi temel amaçlar göz önünde bulundurularak Kooperatifçilik Tanıtım ve Geliştirme Projesi hayata geçirilmiştir." ifadelerini kullandı.

Proje kapsamında hayata geçirilen "Kooperatifçilik Otobüsü"nün 3 gün boyunca Edirne'de olacağını belirten Altun, Kovid-19 salgını tedbirleri alınarak otobüsün ziyaret edilebileceğini kaydetti.

Kaynak: AA