SİHA Sezgin: Tek bir terörist cenazesine bile katılmadım

Terörle mücadele operasyonlarının karşısında duran CHP'li Sezgin Tanrıkulu SİHA’nın etkisiz hale getirdiği teröristlere ‘sivil vatandaş’ diye hala sahip çıkarken , bir tek terörist cenazesine bile katılmadığını açıkladı.

SİHA Sezgin: Tek bir terörist cenazesine bile katılmadım
SİHA Sezgin: Tek bir terörist cenazesine bile katılmadım
Habertürk'te ekrana gelen Türkiye'nin Nabzı programına telefonla bağlanan CHP'li Sezgin Tanrıkulu hakkındaki iddialara yanıt verdi.

TERÖRİST DENİLMESİNE BOZULMUŞ

Kendisi hakkında bir algı operasyonu yapılmaya çalışıldığına dikkat çeken Tanrıkulu “SİHA'larla ilgili açıklamada bulundum. Ben o açıklamayı yaptım. Bir köylümüz öldü, 3'ü yaralı ve bu ölümden çok terörist denilmekten muzdaribim. Buraya gidenler 4 tane köylü. Piknik yapacaklar o arada SİHA'nın takip ettikleri örgüt üyeleriyle birlikte bunlarda vurulmuşlar. Ben açık açık bunları söyledim. Bugün de bunları söylüyorum.” Dedi.

TERÖRİSTLERE YİNE SİVİL VATANDAŞ DEDİ


SİHA'nın etkisiz hale getirdiği teröristler için ‘sivil vatandaş' yalanını tekrarlayan CHP'li Tanrıkulu “SİHA'nın vurduğu kişiler sivildir dedim ben. Terörist değillerdi. Benimle ilgili şu anda algı operasyonları yapanlar o zamanda bu zaman da bunu yapıyorlardı.” diye konuştu.

BİR TEK TERÖRİST CENAZESİNE BİLE KATILMAMIŞ

Terörist cenazesine katıldığı iddialarıyla ilgili de konuşan CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu “ Ben bir tane dahi terörist cenazesine katılmadım.” diyerek bunların algı operasyonu olduğunu söyledi.

SİHA Sezgin: Tek bir terörist cenazesine bile katılmadımCHP'li vekil: Hiç bir milletvekilimiz terörist cenazesi katılmadıSİHA Sezgin: Tek bir terörist cenazesine bile katılmadımSiha Sezgin:CHP'de terörist oldumSİHA Sezgin: Tek bir terörist cenazesine bile katılmadımCHP'li Gamze Akkuş İlgezdi terörist cenazesinde ağladı