Trabzon Büyükşehir Belediyesi Çalışmalarını Sürdürüyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Büyükşehir Belediyesi'nin her alanda çalışmalarına devam ettiği belirtildi.

Mahallelerde yürütülen yol seferberliğinin de vatandaşlar tarafından takdirle karşılandığı aktarılan açıklamada, Büyükşehir yasası ile köyden mahalleye dönüşen kırsal alanlarda icra edilen çalışmalarla, mahallelerin sorunlarının önemli ölçüde çözüme kavuşturulduğu kaydedildi.

Açıklamada, Büyükşehir Belediyesi'nin Trabzon'un hangi noktasında sorun varsa o bölgeye hızla el atmaya devam ettiği vurgulanarak, "Çaykara ilçesinin Maraşlı ve Çambaşı Mahalleleri tarafından kullanılan yolda yaşanan heyelan sonucu yol bir süreliğine ulaşıma kapanmıştı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri kısa sürede gerekli çalışmaları başlattı." denildi.

Maçka ilçesinin Barışlı Mahallesi'nde yaşanan heyelan olaylarının mahalle mezarlığını tehdit etmesi sonucu duvar çalışmalarına başlandığı işaret edilen açıklamada, betonlama çalışmalarıyla ilgili de bilgilendirmede bulunuldu.

Açıklamada, yol yapım ve onarım çalışmalarının da devam ettiği vurgulanarak, kentte yapılan çalışmaların detayları hakkında değerlendirmede bulundu.

Kaynak: AA