Kütahya Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezinde Hizmet Kalitesi Arttı

Kütahya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin, artan uzman hekim sayısı ve yenilenen ilçe poliklinikleriyle hizmet kalitesini arttırdığı bildirildi.

Hastaneden yapılan yazılı açıklamada, Sağlık Bakanlığı tarafından Kütahya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine Ortodonti Uzmanı ve Dt. Simge Boyar, Periodontoloji Uzmanı ve Dt. Bilge Karcı ve Ağız Diş ve Çene Hastalıkları Cerrahisi Uzmanı Dt. Hatice Dönmez'in ataması yapılarak hekimlerin görevlerine başladığı belirtildi.

Zenginleşen kadro sayesinde Kütahya'da büyük ihtiyaç olan birçok hizmetin Kütahya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde verilebileceği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Artık vatandaşlarımız dişler, çene ve yüzdeki düzensizliklerin tedavisinde (ortodontik tedavi), diş eti hastalıklarının tedavisinde ve cerrahi müdahale gerektiren durumlarda çevre illere gitmek zorunda kalmayacaklar.Hastaların uzman hekimlere muayene olabilmeleri için öncelikle kurumdaki herhangi bir diş hekimine Merkezi Hekim Randevu Sistemi üzerinden veya Alo 182'yi arayarak randevu almaları gerekiyor. Diş hekimlerinin iç sevkle ilgili uzman hekimlere yönlendirmesi sonucunda hastalar uzman hekimler tarafından tedavi edilebilecekler."

Açıklamada, ayrıca çocukların ağız ve diş sağlığı için 2 polikliniğin pedodonti polikliniği olarak tanımlandığı ve hekimlerden Dt. Burak Kılavuz ile Dt. Işıl Karahasanoğlu'nun sadece 15 yaş altı çocuklara hizmet verdiği aktarıldı.

Kaynak: AA