Köprübaşı Kent Meydanı'nın Altyapısı Tamamlandı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Köprübaşı ilçesinde yapılacak olan ‘Kent Meydanı’ projesi için başladığı altyapı çalışmasını tamamladı.

Köprübaşı Kent Meydanı'nın Altyapısı Tamamlandı
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, hayata geçirdiği hizmetlerle 17 ilçenin alt yapısını baştan aşağı yenilemeye devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ ekiplerince, Köprübaşı ilçesinde Kent Meydanı projesi için yürütülen altyapı çalışmaları tamamlandı. Yapılan çalışmada 800 metre kanalizasyon ve 200 metre yağmur suyu hattı döşeme çalışmalarının ardından 600 metre içme suyu hat döşeme işi tamamlanarak alt yapı çalışması noktalandı.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Büyükşehir Belediyesi’nin Köprübaşı’nda hayata geçirdiği Kent Meydanı projesi kapsamında içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hat çalışmalarını tamamladıklarını ifade ederek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda il genelinde olduğu gibi Köprübaşı ilçemizde de yatırımlarımıza yoğun tempoda devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın refah içinde yaşaması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ve bunun için de özverimiz hiç bitmeyecek” dedi.

Kaynak: İHA