Vali Güvençer, Akhisar'da Ziyaretlerde Bulundu

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Akhisar'da çeşitli ziyaretlerde bulundu ve Akhisar Zeytin ve Zeytinyağı Türevleri İhtisas Müteşebbis Heyet Toplantısına katıldı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Akhisar’da ilk olarak Kaymakam Kaan Peker ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer ile Zeynep Gülin Öngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret eden Vali Güvençer, burada öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Daha sonra yapımı devam eden Çağlak Anadolu Lisesi ve Pansiyonu inşaatında inceleme yapan Vali Güvençer, Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Karyer Isı Transfer, Eko FOOD ve Yıldız Entegre fabrikalarını ziyaret ederek yetkililerinden çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Vali Güvençer, Akhisar Belediyesi Encümen Salonunda Akhisar Zeytin ve Zeytinyağı Türevleri İhtisas Müteşebbis Heyet Toplantısına katıldı.

Vali Güvençer, daha sonra Kaymakam Peker, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve müteşebbis heyet eşliğinde Süleymanlı Mahallesi sınırları içinde 133 hektar büyüklüğündeki Türkiye’nin ilk ve tek Zeytin ve Zeytinyağı Türevleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde incelemede bulundu.

Kaynak: AA