'Mutluluk Festivali' Başladı

Festivalin koordinatörü Yıldırım: 'Bugün herkes gerek zaman gerekse bütçesi sebebiyle terapiste veya kişisel gelişim eğitmenine ulaşamıyor ama bu festival cüzi ücretiyle 59 eğitmenin, 70 ayrı sunumundan faydalanabilme, onlarla tanışabilme, farklı yöntemleri hayatlarına alma olanağı sağlıyor'.

3. Mutlu İnsan Zihin Ruh Beden Festivali, İstanbul Kongre Merkezi'nde başladı.

Çamlıca Salonu'nda gerçekleşen açılış seminerini oyuncu Hazım Körmükçü sundu. Açılışta konuşan festivalin koordinatörü Gülferi Yıldırım, arkadaşlarıyla beraber mutlu olmanın yollarını sunabilecekleri bir festival hayal ederek yola çıktıklarını belirterek, mutluluk öğretilerinin hepsini bir çatı altında toplayıp isteyen herkesin mutluluğa ulaşmasına aracılık etmeyi hedeflediklerini söyledi.

Yıldırım, 'Bugün herkes gerek zaman gerekse bütçesi sebebiyle terapiste veya kişisel gelişim eğitmenine ulaşamıyor ama bu festival cüzi ücretiyle 59 eğitmenin, 70 ayrı sunumundan faydalanabilme, onlarla tanışabilme, farklı yöntemleri hayatlarına alma olanağı sağlıyor.' dedi.

Akademisyenler ve kişisel gelişim uzmanlarının sağlıklı yaşamdan alternatif tıbba, tasavvuftan nefes çalışmalarına, müzik terapisinden hipnoza ve yogaya kadar pek çok konuda sunum yapacağı festival, 3 gün sürecek.

Festivale katılım ücreti ise günlük 60 lira olarak belirlendi.
Kaynak: AA