Daha Sağlıklı İçme Suyu İçin Eski Hatlar Yenileniyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Gölmarmara Kayapınar Mahallesinde eski içme suyu borularını yenileyerek vatandaşa daha sağlıklı ve temiz içme suyu temin ediyor.

Daha Sağlıklı İçme Suyu İçin Eski Hatlar Yenileniyor
MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisalı vatandaşların daha sağlıklı içme suyu tüketmeleri amacıyla yıllar önce döşenen eski hatları yeniliyor. Bu kapsamda MASKİ, Gölmarmara ilçesine bağlı merkez Kayapınar Mahallesindeki çalışmalarına başladı.

Ekipler, mahallenin Fatih Caddesi’nde yer alan çelik içme suyu şebeke borularını yeni polietilen borularla değiştiriyor. Uzun yıllar önce döşenen hat, MASKİ tarafından daha sağlıklı ve temiz hale getiriliyor. MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanı Fevzi Demir, Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Koordinatörü Ahmet Cülen ve ilçe MASKİ Sorumlusu Mücahit Tunay’dan devam eden çalışmaları mahalleye giderek yakından inceledi.

MASKİ olarak içme suyu konusuna her zaman önem verdiklerinin altını çizen Demir, “İlimiz genelindeki vatandaşlarımıza mümkün olan en kaliteli içme suyunun ulaştırılması hususu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün en önemli talimatlarından biri. Bizler de bu nedenle 17 ilçemizin eski içme suyu hatlarını yenileyerek daha sağlıklı hale getiriyoruz. Ekiplerimiz mahallemizdeki bu hattın çalışmalarını noktaladığında da vatandaşlarımız daha temiz ve güvenilir su tüketecekler” dedi.

Kaynak: İHA