'Mutluluk Zamanı'nın İzmir Galasına Büyük İlgi

Yılın beklenen romantik komedi filmi Mutluluk Zamanı’nın İzmir özel gösterimine, sinemaseverler yoğun ilgi gösterdi. Coşkunun doruğa çıktığı buluşmada özellikle genç kızlar Barış Arduç’u görebilmek için birbiriyle yarıştı.

'Mutluluk Zamanı'nın İzmir Galasına Büyük İlgi
Kiralık Aşk dizisi ile izleyenlerin gönlünde taht kuran, televizyonda yakaladıkları uyumu sinemada da sürdüren Elçin Sangu ve Barış Arduç’un başrollerini Cengiz Bozkurt ile paylaştığı, yönetmenliğini Şenol Sönmez’in yaptığı, senaryosunu ise ünlü oyuncu Buğra Gülsoy ve Ali Erkan Ersezer’in kaleme aldığı “Mutluluk Zamanı” filminin İzmir galası Optimum’da yapıldı. Yılın beklenen romantik komedi filmi ‘Mutluluk Zamanı’nın başrol oyuncuları Elçin Sangu ve Barış Arduç, İzmirli hayranlarıyla Optimum’da buluştu. Genç oyuncular İzmir Optimum’da hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılandı. Film ekibi binlerce hayranı ile selfie yaparak bu müthiş coşkuyu sosyal medyada sevenleri ile paylaştı.

Ünlü ikiliye hayranları yoğun ilgi gösterdi

Sinemaseverlerin heyecanla beklediği, eleştirmenlerin yılın romantik komedisi olarak nitelendirdiği filmin Elçin Sangu ve Barış Arduç’un katıldığı ilk oyunculu gösteriminde genç yıldızların hayranları adeta Optimum’a akın etti. Filmin ilk gösteriminde binlerce sinemasever filmi izleyebilmek için birbirleriyle yarıştı. Filmin başrol oyuncuları Barış Arduç ve Elçin Sangu sinema salonuna girer girmez adeta yer yerinden oynadı. Özellikle genç kızlar sevinçten gözyaşlarını tutamadı. İzmir’de sevgi seli ile karşılanan Barış Arduç ve Elçin Sangu çok mutlu olduklarını dile getirerek hayranları ile bol bol fotoğraf çektirerek bu özel anları ölümsüzleştirdi.

Film gösterimi öncesi gazetecilerle bir araya gelen oyuncular, İzmir’in enerjisinin her zaman farklı olduğunu söyledi.



“Defne’den farklı karakter görecekler”

İzmirli olan Elçin Sangu, memleketinde olmanın ayrı bir önem taşıdığını belirterek, ilgi gösteren herkese teşekkür etti. Sangu, filmde ise Kiralık Aşk’taki Defne’den çok farklı bir karakter göreceklerini söyledi.



“İzmir’in enerjisi çok başka”

İzmir’de olmaktan çok keyif aldıklarını belirten Barış Arduç ise, “Çok heyecanlıyız. Filmimiz yeni vizyona girdi. İzmir ile beraber bu coşkuyu karşılıyor olmak bizi acayip duygulara soktu. Müthiş bir kalabalık var, kalabalıktan ziyade enerjiler çok güzeldi. Bu heyecanı kontrol etmeyi alıştık zannediyorduk ama müthiş bir ilgi var. Şu an için her şey şahane, umarım herkes filmden bizim kadar keyifli ayrılır” dedi.



“Boş kaleye gol atmak oldu”

Usta oyuncu Cengiz Bozkurt da İzmir’de kendilerini her zaman evlerinde gibi hissettiklerini vurgulayarak, “Filmimize güveniyoruz, iyi bir çekim süreci geçirdik. İyi mekanlarda çektik, mekanlar güzel, ekip güzel. Biz de iyiydik herhalde. İzmir her zamanki gibi farklılığını gösterdi. Gerçekten ayrıcalıklı bir şehir. İzmir’in başka bir enerjisi var. Nerden geldiğini bilmiyoruz ama buraya geldiğimizde kendimizi çok rahat ve evimizde hissediyoruz” diye konuştu.

Filmin yönetmenliğini üstlenen Şenol Sönmez de “Bir yönetmen için hediye gibiydi castımız. Benim işim rahattı, boş kaleye dokunmak kaldı. Gol olduğunu da düşünüyorum, beklentileri de karşılayacağı düşünüyoruz. İzleyenlerden aldığımız geri dönüşüm çok beğendiklerini ve tekrar gideceklerini söylüyorlar. En çok duyduğum şey bu oldu. Böyle bir zamanda bu tarz filmlere de ihtiyaç var. Umarım herkes keyif alır” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA