'Ketenpere' Filminin Ankara Galası Gerçekleştirildi

ANKARA – “Ketenpere” filminin Ankara’da gerçekleştirilen galası yoğun ilgi gördü.

Ketenpere filmi ekibi, Ankara Galası için Nata Vega AVM’de düzenlenen programla Ankaralılarla buluştu. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan oyuncular, hayranlarıyla tek tek fotoğraf çektirdi. İnsanların sevgi seliyle karşılaşan oyuncular, filme gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.

Filmin senaristi ve aynı zamanda başrol oyuncusu Şafak Sezer, birkaç filmdir para konusunu işlediğini Ketenpere’nin de o temelde bir film olduğunu söyledi.

Film ekibinin Kolpaçino filmindeki ekiple aynı olduğunu belirten Sezer, “Ketenpere, Ankara’da da eskiden sıkça kullanılan bir laftır. Ben paraya endeksli işler yazıyorum, paranın kötü tarafı gibi konuları işlemeyi seviyorum. Bundan önceki de Kolpaçino serisiydi. Ketenpere de onlardan biri, aynı ekiple devam ettik” şeklinde konuştu.



“Film mucizeler sonucu bitti”

Filmin çekim sürecinin çok zorlu geçtiğine değinen Sezer, İstanbul’daki gürültü kirliliğini hatırlatarak, film çekmeyi imkansız hale getirdiğini aktardı. Sezer şunları söyledi:

“2009’dan beridir beraber olduğumuz bir ekiple çektik filmi. Artık her şeyimizi bildiğimiz için kimse kimseye bir şey yapamıyor sette. Kimin hangi kahveyi içeceği, ne yiyeceği belli. Sadece çok stresli bir set ortamı oluyor. Çünkü İstanbul bizim doğup büyüdüğümüz yerler gibi değil. Burası benim doğduğum, büyüdüğüm yer. Bizde ses çok önemli olduğu için İstanbul’daki ses artık baş edilemeyecek duruma geldi. İnşaat sesleri, araba sesleri falan olduğu için biraz kötü gidiyor. Onun dışında da film mucizeler sonucu bitti.”

Dizinin tek kadın oyuncusu Elif Erol, film hakkındaki düşüncelerini aktarırken, “Müthiş bir ilgi var, hatta şu anda ilgiden ziyade izdiham var burada. Halkımızdan çok memnunuz bizi çok güzel bir şekilde karşıladılar. Ankara’ya çok teşekkür ediyoruz. Ben İmge karakteriyim filmde, tek kadın oyuncu benim. Şafak Sezer’in 2 yıllık uzatmalı sevgilisini oynuyorum. Şafak da bir figüranı canlandırıyor aynı zamanda yapım şirketi var. Bunun akabinde gelişen olaylarla birlikte sonunda kendini bir ketenperenin içinde bulması ile olayı bağlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Erol, erkeklerle çalışmanın kendisi için çok zor olduğunu, erkeklerle iş yapmanın, kadınlardan daha zor olduğunu söyledi.

Kaynak: İHA