AK Parti'li Belediye Başkanı Vurucu'dan Başkanlara Uyarı

Hatay’ın AK Parti’li Belen İlçe Belediye Başkanı Adnan Vurucu, demokrasi nöbetinde belediye başkanlarına seslenip, “Şayet yolsuzluk yapıyorsan, şayet rüşvet yiyorsan vatanı için kendini tankın altına atan kardeşlerimin hakkı sana haram olur” dedi.

AK Parti'li Belediye Başkanı Vurucu'dan Başkanlara Uyarı
Belen İlçesi Atatürk Anıt Alanı’nda devam eden ve Hatay Valisi Ercan Topaca’nın da katıldığı demokrasi nöbetinde konuşan Belediye Başkanı Adnan Vurucu, belediye başkanlarına seslendi. Başkan Vurucu, “Bende dahil olmak üzere ey belediye başkanları bu millet bizlere hizmet etmek için oy verdi. Bu millet kendini tankın altına attı, mermilerin önüne göğsünü siper etti, ne için? Bu vatanı için, milleti için, bayrağı için, mukaddesatı için, ezanı için. Sen kalkıp bu milletten aldığın oylarla şayet yolsuzluk yapıyorsan, şayet rüşvet yiyorsan o vatanı için kendini tankın altına atan kardeşlerimin hakkı sana haram olur. Kim yapıyorsa haram olur. Şu ana kadar yolsuzluk yapıp bu milletin parasının hayrını göreni duymadım. O yüzden sakın ha sakın hiç kimse bu yollara tenezzül etmesin” dedi.

Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Fethullah Gülen’in bir ‘melun’ olduğunu söyleyen Başkan Adnan Vurucu, vatana ihanet eden askerlerin ise akıllarını Pensilvanya’daki teröriste ipotek ettiğini kaydetti.

Vurucu, konuşmasını şöyle sonlandırdı:

“Bu melun FETÖ’nün aklı İsrail Yahudilerinde, aklı Amerika’nın Siyonistlerinde, aklı İngilizlerin o hainlerinde. Aklını, fikrini o Pensilvanya’daki teröriste ipotek eden bu hainlerine ne demeli? Üzerinde şerefli silahlı kuvvetlerimizin üniformasını taşıyan asker görünümlü hainler vatana ihanet edecek kadar akıllarını ipotek etmişler.”
Kaynak: İHA