Vali Ahmet Hamdi Nayir İlçe Gezilerini Sürdürüyor

Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, 'Merhametsiz devlet anlayışı, yerini güler yüzlü bir devlete bırakmıştır.' dedi.

Simav, Pazarlar ve Şaphane ilçelerinde incelemelerde bulunan Nayir, kaymakamlardan ve kurum müdürlerinden bilgiler aldı.

Nayir, Pazarlar Kaymakamlığında yaptığı toplantıda, devletin güler yüzünün devleti temsil eden kişilerce yansıtılması gerektiğini söyledi.

Eski devlet anlayışın değiştiğini vurgulayan Nayir, ilçe yöneticilerine şöyle seslendi:

'Merhametsiz devlet anlayışı yerini güler yüzlü bir devlet bırakmıştır. Vatandaşlarımıza da bunun en iyi şekilde yansıtılması gerekir. Bizler kamu görevlerini sizler aracılığıyla yürütüyoruz, sizler bizlerin kılcal damarlarısınız. Vatandaşa uzanan en uç noktalarımızsınız. Başarı olacaksa sizlerin sayesinde olacak. Hepimizin görevi başarıyı sağlamak, bize tevdi edilen görevleri en iyi şekilde yerine getirmek olmalı. Ekip ruhu önemli, sizler bizlerin sağladığı imkanlar çerçevesinde en iyi şekilde hizmet edeceksiniz. Bizler de sizlerin önünü açma açısından da imkan sağlama açısından da Valilik, İl Özel İdare olarak sizlere yardımcı olacağız.'

Nayir, valilerin merkezi idarenin yereldeki temsilcileri olduğuna işaret ederek, kaymakamlarında ilçelerde de merkezi idareyi temsil ettiğini kaydetti.

Kaynak: AA