Arpaçay Atatürk İlkokulu´Nda Okuma Bayramı

Arpaçay Atatürk İlkokulu 1. Sınıf öğrencileri ve öğretmenleri tarafından “Okuma Bayramı” programı düzenlendi.

Arpaçay Atatürk İlkokulu´Nda Okuma Bayramı
Düzenlenen programa; Kaymakam Lokman Önder, İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Avcı, kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ile çok sayıda öğrenci velisi de katıldı.

Okuma Bayramı’nda birinci sınıf öğrencileri yıl boyunca öğrendikleri okuma yazma becerisinin yanı sıra sosyal ve kültürel yeteneklerini sergilediler.

Eğitim öğretim ile ilk kez tanışan minikler okuma yazma öğrenmenin mutluluğunu velileri ile paylaşırken, sınıf öğretmenleri Emel Sert ve Güner Mert öncülüğünde bütün okul öğretmenlerinin katkılarıyla hazırladıkları skeçler, şiirler, müzikli oyunlar, yarışmalar ve bayrak gösterisi sahnelendi. Gösteriler katılımcılar tarafından ilgi ile izlendi , minik öğrencilerin gösterileri katılımcıları hem güldürdü, hem de duygulandırdı.

Arpaçay Milli Eğitim Müdürü Metin Avcı, bu güzel programı tertip eden öğretmenlere ve velilere teşekkür etti, eğitim öğretimde veli ve öğretmen işbirliğinin önemini bir kez daha vurgu yaptı.

Program sonunda öğrencilere okuma belgeleri ve sınıf öğretmenlerinin almış oldukları hediyeler verildi.

Velilerin hazırlamış oldukları ikramlar misafirlere ve öğrencilere sunuldu.

Kaymakam Lokman Önder, “Bu güzel etkinlikte bizleri buluşturan okul idarecileri ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Okuma yazma öğrenerek eğitim ve öğretim hayatlarının kapısından giren çocuklarımıza bütün eğitim ve öğretim hayatları boyunca başarılar diliyorum. Öğrencilerimizi yetiştiren öğretmenlerimizi de ayrıca kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA