'Aziz Yıldırım Ali Koç'un Önünü Açsın'

Fenerbahçe Kulübü eski yöneticisi ve son başkanlık seçiminde aday olan Hulusi Belgü, Aziz Yıldırım hakkında sert eleştirilerde bulundu. Belgü, "Hep beraber sayın başkanın Ali Koç’un ve diğer adayların önünü açmasını bekliyoruz" dedi.

Ülker Sports Arena'da yapılan Fenerbahçe Kulübü Olağan Mali Genel Kurulu'nda konuşma yapan eski yönetici ve son seçimde başkan adayı olan Hulusi Belgü, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a sert eleştirilerde bulundu. Aziz Yıldırım, yaptığı konuşmadan sonra mali genel kurulun yapıldığı alandan ayrıldı ve kendisine yapılan eleştiriler sırasında salonda yer almadı.

'LÖV 'İKİNCİLİK BAŞARI' DEDİ GÖNDERİLDİ'

Yöneticiliği döneminde Alman teknik adam Joachim Löw ile lig bitmeden 5 hafta önce konuşmaya yaptıklarını söyleyen Belgü, 'Başkanla, sezon sonunda takımın ligi kaçıncı bitireceğini sorduk. 'İlk senemizde ikincilik başarı' dedi.

Aziz Yıldırım da Löw'ün ilk senemizde ikincilik başarı dediği için gönderdi. Fenerbahçe her zaman şampiyon olacak, biz Fenerbahçe her zaman şampiyon olsun istiyoruz. 18 yılda 6 defa şampiyonluk bize yeterli gelmez' şeklinde konuştu.

'AZİZ YILDIRIM, ALİ KOÇ'UN ÖNÜNÜ AÇMALI'

Ali Koç'un başkan adaylığı için Yıldırım'ın önünü açması gerektiğini belirten Hulusi Belgü, sözlerine şöyle devam etti:

'Son genel kurulda Yargıtay kararından sonra bırakacağım dedi.

Başkan Yargıtay sürecinin 2-3 sene süreceğini biliyordu. Bunun bir de karar düzeltmesi var. Ali Koç bunun üzerine ben de başkanlığa adayım demişti. Yargıtay kararını beklemeye gerek yok. Ali Koç başkanın haklarını sonuna kadar savunacaktır. Hep beraber sayın başkanın Ali Koç'un ve diğer adayların önünü açmasını bekliyoruz.'

'HELAL OLSUN BAŞKAN BÜYÜK İŞ YAPTI!'

Kulübün iyi yönetilmediğinin vurgulayan Belgü, basketbol kombinesinin iptal edildiğini de savunarak, 'Başkan büyük bir iş yaptı. Fenerbahçe'nin otobüsü kurşunlansın, hakları yensin, hakemler tarafından katledilsin ama Hulusi'nin kombineleri iptal edilsin kongre üyeliğinden ihraç edilsin. Helal olsun çok büyük iş yaptı' diyerek tepkisini dile getirdi.

Hulusi Belgü, konuşmasının ardından mevcut yönetimdeki yöneticilerden İlhan Ekşioğlu ve Ozan Balaban ile tartışma yaşadı.

Kaynak: İHA