Üniversite Öğrencilerinin Öldüğü Kazayla İlgili Karar Açıklandı
Karabük’ten Kastamonu’ya gezmeye gelen ve dönüş yolunda başka bir otomobille çarpışması sonucu 3 kişinin öldüğü, 5 kişinin de yaralandığı kazayla ilgili davada karar açıklandı. Mahkeme heyeti, sürücülerden asli kusurlu olan Mehmet Özdemir’i 27 bin 600 TL, tali kusurlu bulunan Sinan Gezer’i ise 18 bin 200 TL para cezasına çarptırdı.

Kaza sonrası otomobil sürücüleri Mehmet Özdemir ve Sinan Gezer hakkında Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesinde dava açıldı. Davanın karar duruşmasında mahkeme heyeti, kazada asli kusurlu bulunan sürücü Mehmet Özdemir’i 27 bin 600 TL, asli kusurlu bulunan diğer aracın sürücüsü Sinan Gezer de 18 bin 200 TL para cezasına çarptırıldı.
Öte yandan, kazada hayatlarını kaybeden Muhammet Derya ile Mevlüt Ekinci’nin, Karabük Üniversitesi Sağlık Yüksek Okulu Hemşirelik Bölümü öğrencisi oldukları öğrenildi.
