İshak Gazel'den Öğrencilere Açıklaması Büyük Türkiye İçin Büyük Düşünün

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı üyesi ve AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, öğrencilere, "Büyük Türkiye için büyük düşünün" tavsiyesinde bulundu.

Pazarlar Anadolu Lisesi tarafından öğrencilere meslek seçiminde rehberlik etmek için düzenlenen ‘Kariyer Günleri’nin dördüncüsü gerçekleşti. Farklı meslek gruplarının davet edildiği etkinliğe konuşmacı olarak AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel katıldı.

Ak Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen ’meslek tanıtım günleri’ne katılarak, öğrencilere avukatlık mesleği ve siyaset hakkında bilgiler verdi.

Avukatlık mesleğin ön eğitimini veren bölümlerin üniversitelerin sadece Hukuk fakültelerinde verildiğini belirten Milletvekili Gazel, bu bölümlerden mezun olanların serbest avukatlık yapabileceklerini söyledi.



Milletvekili Gazel, “İnsan hakları gereği her insanın savunma hakkı vardır. Bu itibarla bakılırsa Avukatlık kutsal meslektir. Benim temennim hepinizin kafasından geçen idealist meslekler seçmeniz. Meslek seçiminin insan hayatında çok önemli olduğunu hepiniz çok iyi biliyorsunuz. Şuanda çok güzel bir okulda eğitim hayatınızı devam ettiriyorsunuz. Hepinizin çok güzel hayalleri olduğunu düşünüyorum. Şimdi sizler güzel bir gelecek yaşamak için önünüze doğru hedefler koymanız gerekiyor ve bunu başarmak için çok çalışmanız gerekmektedir. Büyük Türkiye için büyük düşünün" dedi.

Gazel, Kariyer Günleri programının sonunda öğrencilerin gündemle ilgili soruları yanıtladı.

Gazel’in konuşmacı olarak katıldığı ’Mesleki Eğitimde Kariyer Günleri’ konulu eğitim seminerine Pazarlar Kaymakamı Ahmet Karaaslan, Ak Parti Pazarlar İlçe Başkanı Bilal Demirci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Duran, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

(MB-EFE)
Kaynak: İHA