Uşak Büro Memur-Sen'de 2. Olağan Genel Kurul Yapıldı

Memur Sendikaları Konfederasyonu’na bağlı Büro Memurları Sendikası Uşak İl Başkanlığı 2.Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Üyeler, mevcut başkan Osman Savaş ile tek liste devam dedi.

Uşak Büro Memur-Sen'de 2. Olağan Genel Kurul Yapıldı
Sosyal Güvenlik Kurumu Konferans salonunda gerçekleştirilen kurula, Büro Memurları Sendikası Genel Başkanı Osman Savaş, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, diğer illerden gelen sendika başkanları ve üyeler katıldı.

Genel Kurul’da ilk olarak konuşma yapan Büro Memur-Sen Uşak İl Başkanı Osman Savaş, "Bu kutsal dava hiç bir zaman tarihin hiçbir döneminde, makam davası, rütbe paye davası olmamıştır. Bu dava şahsi hırsları, kibri, fitneyi ve nifakı, kıskançlığı, çelme takmayı, başkasının kuyusunu kazmayı, her zaman dışlamış davadır. Tarih, davasına ihanet edenlerin, nasıl onursuzca yok olup gittiğinin örnekleriyle doludur" dedi.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Caha’da kürsüde; "Bu mücadelede bu hakların oluşmasına gönül veren tüm sendikada ki arkadaşlarıma şükranlarımı arz ediyorum. Her kurumumuzda memur-sen etki. Bir dava bir sevda uğruna çıkılan bu yolda güzel bir noktadayız. Bu kongre ile birlikte bunları daha bir üst noktaya getirebiliriz" dedi.

Kaynak: İHA