Başkan Selçuk'tan, Yaralı Polise Ziyaret

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, İstanbul'da meydana gelen terör saldırısında yaralanan çevik kuvvet polisi Orhan Elmalı'yı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Başkan Selçuk, Gazi Osmanpaşa Hastanesinde 8 gündür yoğun bakımda tedavi gören Elmalı'nın ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ziyarette konuşan Orhan Elmalı'nın babası Eyüp Elmalı, Belediye Başkanı Selami Selçuk'un ziyaretinin kendilerine güç verdiğini söyledi.

Elmalı, 'Demirci'den ve mahallemizden tanıyan tanımayan herkes bizleri arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Dualarını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun.' diye konuştu.

Polis Orhan Elmalı'nın sağlık durumunun iyiye gittiğini öğrendiklerini belirten Başkan Selçuk ise 'Rabbim onu ailesine ve sevdiklerine bağışlamış. Devletimiz yaralı polisimizin durumunu olay gününden bu yana titizlikle takip etmekte ve ailesine de ihtiyaçları noktasında da gerekli yardımları yapmaktadır. Allah'tan acil şifalar diliyor, tedavisinin bir an önce tamamlanarak ayağa kalkması bizleri de mutlu edecektir.' dedi.

Kaynak: AA