'Seksenler' Dizisi 200'Üncü Bölümünü Kutladı

Altı yıldır TRT ekranlarında izleyiciyle buluşan mahalle dizisi 'Seksenler', 200'üncü bölümünü kutladı.

Dizinin yapımcısı Birol Güven, Üsküdar'daki Mint Akademi'de gerçekleşen kutlamada AA muhabirine yaptığı açıklamada, 'Seksenler' çok özel bir dizi olduğunu belirterek, 'Hiçbir kanalda olmayan, belki de bundan sonra da olmayacak, sıradan insanların küçük hikayelerini anlatıyoruz.' dedi.

TRT'ye, böyle hikayeleri çekmelerine olanak sağladığı için teşekkür eden Güven, bu gibi dizilerin özel kanallarda yapılamadığını aktardı. Güven, mahalle hayatına seyircilerin ilgisinin sürmesi halinde diziyi çekmeye devam edeceklerini açıkladı.

Dizinin başrol oyuncularından Şoray Uzun ise, şunları söyledi:

'Öncelikle TRT'ye çok teşekkür ediyoruz. 'Seksenler' demek TRT demek. İzleyicimize çok teşekkür ederiz. Gerçekten birbirini çok seven muazzam bir ekibimiz var. Bütün ekibin aslında birbirini sevmesi bizi 200'üncü bölüme getirdi. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.'

Dizide Çağatay karakterini oynayan İlker Ayrık da, 'Çok mutluyuz. 200 bölüm süren olağanüstü bir serüven var. Çok büyük bir başarı var burada. Ben de bu başarı hikayesinin küçük de olsa bir parçası olduğum için çok mutluyum. Başta Birol Güven olmak üzere 'Seksenler'e emek veren herkese teşekkür ediyorum.' diye konuştu.

- 'Seksenler' dizisi

Türkiye'nin 30 yıllık geçmişinin ve değişiminin, klasik bir Türk ailesi üzerindeki etkilerini anlatan eğlenceli bir dönem dizisi olan 'Seksenler', toplumsal hayattaki değişimin, hayatımıza giren yeniliklerin bizleri nasıl etkilediğini, geleneklerimizi ve göreneklerimizi nasıl çürüttüğünü ve Türkiye'nin nasıl küreselleştiğini gözler önüne seriyor.

Dizinin geniş oyuncu kadrosunda Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Yasemin Çonka, İlker Ayrık, Ceyhun Fersoy, Ayşe Tolga, Vural Çelik, Gülseren Gültunca, Yalçın Özden, Serhat Kılıç, Berat Yenilmez gibi ünlü oyuncular yer alıyor.

Kaynak: AA