Adana-Yumurtalık Yolu 8 Km Kısalıyor

Adana genelinde 2 buçuk yılda yaklaşık 3 bin kilometre yol çalışması yapan Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana-Yumurtalık arasındaki Çelemli bölgesinde de 10 kilometrelik yol çalışması gerçekleştiriyor.

Adana-Yumurtalık Yolu 8 Km Kısalıyor
Çelemli-Avluk yolu 7 km, Çelemli-Akpınar arası 2 km ve Karaciğer-Akpınar arası 1 km olmak üzere, toplam 10 kilometrelik yol çalışması 3 gün içinde bitirilecek.

Çalışmaları, belediye bürokratlarıyla birlikte yerinde inceleyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, bölge halkı ve muhtarlarla bir araya geldi. Adanalılara hizmet için göreve talip olduklarını ve bunu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Hüseyin Sözlü, kırsalda ve merkez ilçelerde gerçekleştirilen yol ve asfalt çalışmalarıyla, Adana’da uzun yıllar çözülmemiş çok sayıda sorunu geride bıraktıklarını, önümüzdeki süreçte asfalt-yol faaliyetlerinin aralıksız süreceğini açıkladı.

Yol hizmetinden dolayı, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye teşekkür eden bölge halkı, kaliteli asfaltla kaplanan ve genişletilen yolda ulaşımın kolaylaşacağını söylediler.

Söz konusu yol çalışmasıyla, Adana’dan Yumurtalık’a gitmek isteyenlerin yolu en az 8 km kısalmış olacak.
Kaynak: İHA