Şanlıurfa'da Hastanenin Oksijen Deposundaki Yangın

Şanlıurfa Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi Başhekimi Eyüp Sabri Şeyhanlı, oksijen deposunda çıkan yangınla ilgili hastaların can güvenliği ve tedavisiyle ilgili herhangi bir sorunun bulunmadığını söyledi.

Şeyhanlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, hastaneye oksijen sağlayan tankta sebebi bilinmeyen, küçük çaplı yangın çıktığını söyledi.

Yangının kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldüğünü anlatan Şeyhanlı, "Yangın anında diğer oksijen sistemimiz devreye girerek hastanemizin tüm tedavisi aynen devam etmektedir. Hastanemizde yatan bütün hastalarımızın can güvenliği ve tedavisiyle ilgili herhangi bir sorun yok" diye konuştu.

Hastanede hizmetlerin sorunsuz devam ettiğini vurgulayan Şeyhanlı, yangın nedeniyle yoğun bakımdaki 3 erişkin hastanın tedbir amaçlı başka hastanelere sevk edildiğini, sistem normale döndüğü için bu hastaları geri getireceklerini kaydetti.

Bu arada, yangın nedeniyle hastanenin bahçesine çıkarılan birçok hasta, yapılan anonsların ardından tekrar hastaneye alındı.

Kaynak: AA